REKLAMI GEÇ

Duayen işadamı Ali Yavuzçehre hayatını kaybetti

Duayen işadamı Ali Yavuzçehre hayatını kaybetti

Denizli iş dünyası, duayen bir işadamını daha kaybetti. Uzun süredir tedavi gören Denizli Sanayi Odası eski başkanlarından Ali Yavuzçehre (72), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2019 Salı, 13:41

Denizli iş dünyası çok önemli bir ismini daha kaybetti. Uzun yıllardır Denizli sanayisine hizmet veren, başarılı yatırımları ve çalışmalarıyla bir döneme damgasını vuran işadamı Ali Yavuzçehre, 72 yaşında yaşamını yitirdi.

Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Ali Yavuzçehre, sabah saat 10.30’da Özel Cerrahi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

CENAZE TÖRENİ ÇARŞAMBA GÜNÜ
Ölümüyle ailesini, sevenlerini ve iş dünyasını yasa boğan Ali Yavuzçehre için çarşamba günü (yarın) cenaze töreni düzenlenecek. Ali Yavuzçehre, öğle vakti Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI
Denizli sanayisinin duayen isimlerinden biri olan Ali Yavuzçehre, 1989-1992 yılları arasında Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkanlığı yapmıştı. Başkanlığı devretmesinin ardından Sanayi Odası’ndaki görevine devam eden Yavuzçehre, 1992-1995 yılları arasında da DSO Meclis Başkanlığını yürütmüştü.

Ali Yavuzçehre, evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorumlar

Fatih SAN   -  Bağlantı 9 Nisan 2019, 14:12

Eski patronum Ali Yavuzçehre’ye Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı