REKLAMI GEÇ

Ekici eşini son yolculuğuna uğurladı

Ekici eşini son yolculuğuna uğurladı

23. dönem Denizli Milletvekili Mithat Ekici’nin, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren 59 yaşındaki eşi Gülsüm Ekici, Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığında toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2015 Çarşamba, 15:47

Eski Denizli Milletvekili Mithat Ekici en acı gününü yaşadı. Ankara’daki evinde kalp krizi geçiren ve yaşamını yitiren Mithat Ekici’nin 59 yaşındaki eşi Gülsüm Ekici için Ulucami’de tören düzenlendi.

Cenaze törenine Ekici’nin ailesi başta olmak üzere Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığında toprağa verilen Gülsüm Ekici, 3 çocuk annesi idi.

Cenaze töreninde, 23. dönem Denizli Milletvekili olan ve Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne atanan, 7 Haziran seçimlerinde de Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Mithat Ekici’nin, üzgün ve bitkin olduğu gözlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı