REKLAMI GEÇ

EN MUTLU GÜNLERİNDE YIKILDILAR

EN MUTLU GÜNLERİNDE YIKILDILAR

Nurdane ve Uğur Akyol çifti, ikinci çocuklarını kucaklarına aldıkları gün, 17 aylık ilk çocukları Buğlem’in gördüğü kanser tedavisine yanıt vermediğini öğrendi. Dünyaları başlarına yıkılan Akyol Çifti, 4- 5 ay ömür biçilen kızlarının bu savaşı kazanacağına inandıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2014 Perşembe, 14:22

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)
Denizli’de bir mermer fabrikasında çalışan Uğur Akyol (35) ve dört yıl önce evlendiği ev kadını eşi Nurdane Akyol (33), 17 ay önce ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Çiftin, ‘Buğlem’ adını verdikleri kızları 11 aylık olduğunda özel bir hastanede muayenesi sonucu kanserden şüphelenildi. Pamukkale Üniversitesi Hemotoloji Polikiliniği’nde yapılan kontrollerde Buğlem’in böbrek üstü bezlerinde kitle olduğu tespit edildi. Buğlem’e çocukluk çağı kanserleri arasında olan nöroblastom teşhisi konuldu ve kemoterapi tedavisine başlandı.

SEVİNÇ VE HÜZNÜ BİRARADA YAŞADILAR
Kızının kanser olduğunu öğrenen ikinci çocuğuna hamile Nurdane Akyol ve eşi Uğur Akyol’un dünyası yıkıldı. Aile bir yandan ikinci çocuklarını beklerken bir yandan minik kızları Buğlem’in tedavisinin tamamlanarak iyileşmesini umuduyla hastaneye gidip geldi. İki ay önce Akyol çiftinin ikinci çocukları ‘Hulusi Berk’ dünyaya geldi. Erkek evlat sahibi olmanın sevinciyle Pamukkale Üniversitesi’ne giden baba Uğur Akyol, minik kızı Buğlem’in son tetkiklerinde 4 aylık tedaviye yanıt vermediği ve 4-5 aylık ömrü kaldığını öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Akyol Çifti’nin aldıkları bu haberle dünyası yıkıldı.

ic-1‘TEK İSTEĞİM KIZIMIN YAŞAMASI’
Hayattan tek isteğinin kızının iyileşmesi olduğunu belirten baba Akyol, “Kızım için 6 ay önce çocukluk çağı kanserleri arasında olan nöroblastom teşhisi konuldu. Böbrek üste bezlerinde kitle teşhis edildi. PAÜ’de kemoterapi gördü çok umutluyduk. Ancak oğlumun doğduğu gün kızımın tedaviye cevap vermediğini, hatta 4-5 aylık ömrü olabileceğini öğrendik. Yıkıldık. Tabii ki umudumu yitirmedim. Kızım bu sıkıntıyı atlatacak ve hayata tutunacak. Başka bir şey düşünmek istemiyorum” dedi.

‘ABLA KARDEŞ OYNACAYACAKLAR’
Anne Nurdane Akyol, ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlandığı gün ilk çocuğunu kaybedebileceğini öğrenmenin kendisinde tarifsiz bir acı, korku ve paniğe neden olduğunu söyledi. Sevinci ve üzüntüyü bir arada yaşayan anne Akyol, “Hastanede doğum yaptığım ve oğluma kavuştuğum gün eşim kızımın sonuçlarıyla ilgili bilgi almak için hastaneye gitti. Döndüğünde ise, yüzünden bile kötü bir haber getirdiğini anladım. Bir anne, bir baba çocuğunun bu halde olmasına katlanamaz, dayanamaz. Oğlumun sevincini hiç yaşayamadım. Doğum acılarım ise, duyduğum haber karşısında hiçbir şeydi. En mutlu günde insanın dünyası başına yıkılır mı? Bizim yıkıldı. Yeni doğan oğlumla eve geldiğimde tek hissettiğim cenaze evine girmiş gibi olmak. Ben kızımın yaşamasını istiyorum. Tek isteğim bu. İyileşsin bir abla olarak kardeşiyle oyunlar oynasın. İkinci tedavi süreci başlayacak. Bugün hastaneye yatırıyoruz kızımı. PAÜ’deki hocalarımız kızımın üzerine titredi, ilgilendi. İnşallah bu kez tedavi sonuç verecek ve kızım kurtulacak. Başka bir şey düşünemiyorum. Hayattan tek istediğim bu. Kızım için herkes dua etsin” dedi.

Yorumlar

Serkan usul   -  Bağlantı 3 Nisan 2014, 20:06

Allahtan ümit kesilmez… Rabbim acil şifalar versin… İzmir dokuz Eylül Üniversitesinde PROF. DR. Nur Olgun hocaya görünmenizde fayda olabilir. Bu hastalığın tedavisinde başarılı… Benim numaram 05414188999

ORHAN YORULMAZ   -  Bağlantı 3 Nisan 2014, 16:25

yüce rabbim acil şifalar versin…inşalah hic canınızı hastalıkda sağlık da rabbim den geliyor…

MURAT   -  Bağlantı 3 Nisan 2014, 15:22

ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH

ELİF   -  Bağlantı 3 Nisan 2014, 14:44

buğlem sen hayata sıkı tutun yavrum tüm dualarım seninle

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı