REKLAMI GEÇ

Engelli İlhan’ın askerlik hayali gerçek oldu

Engelli İlhan’ın askerlik hayali gerçek oldu

Tavas’ta doğuştan Bardet-Biedl sendromlu (Çoğu hastalığı tek bir bünyede toplayan bir rahatsızlık) yüzde 94 engelli 22 yaşındaki İlhan Subaşı’nın çocukluğundan beri sevdalısı olduğu asker üniformasını giydi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2021 Pazartesi, 10:24

Tavas’ın Altınova Mahallesi’nde doğuştan Bardet-Biedl sendromlu olarak dünyaya gelen yüzde 94 engelli İlhan Subaşı, rahatsızlığı nedeniyle askerlik görevini yapamadı. Çocukluğundan beri askerliğe karşı ilgisi olan Subaşı için ailesi oğullarının hayalini gerçekleştirmek için asker üniforması giydirip Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlhan buradaki askerlerle vakit geçirdi hayaline kavuştu.

GURURLANDIK
İlhan’ın ablası Hatin Sezgin, kardeşini üniforma içinde görünce gururlandıklarını belirterek, “Kardeşim çocukluğundan beri askerliğe çok meraklı. Asker filmleri gördüğü zaman duygu seli yaşıyordu, zaten duygusal bir çocuktur Asker olmayı çok istiyordu ama rahatsızlığı nedeniyle olamadı. Birçok rahatsızlıktan geçtiği için onun mutluluğunu da cenneti yaşatıyor bize bütün dünyalar bizim oluyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı