REKLAMI GEÇ

Eski başkan açlık grevine başlıyor

Eski başkan açlık grevine başlıyor

CHP eski Merkez İlçe Başkanı Hakan Kılınç, son dönemlerde artan terör olaylarına tepki göstermek için farklı bir eyleme hazırlanıyor. Kılınç, 14 Aralık Çarşamba günü terörü lanetlemek ve akan kanların durmasını sağlamak adına açlık grevine başlıyor. “Tek başıma açlık grevine gidiyorum” diyen Kılınç, demokrasiden, Cumhuriyet’ten ve Atatürk devrimlerinden yana olanlardan da destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2016 Salı, 10:49

Türkiye uzun süredir terör belası ile mücadele ediyor. Son olarak Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen iki ayrı bombalı terör saldırısında 44 kişinin şehit olması, 155 kişinin de yaralanması vatandaşların tepkilerini daha da artırdı.

ESKİ BAŞKAN AÇLIK GREVİNE BAŞLIYOR
Teröre karşı güç birliği yapan, düzenledikleri gösteriler ve eylemler ile terörü lanetleyen vatandaşlar, artık akan kanların durmasını istiyor.

Bunu yüksek sesle dile getirenlerden biri de eski CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Kılınç. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 14 Aralık Çarşamba günü saat 07.00’de açlık grevi başlatacağını belirten Kılınç, “Eğer terör dursun diyorsan, Çarşamba günü saat sabah 7’de açlık eylemi başlatalım. Tek başıma ben oradayım. Demokrasi için, Cumhuriyet için, Atatürk devrimlerine sahip çıkmak için yüreğinde ulus sevgisi olan tüm yurttaşları, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki horozun önünde bekliyorum. Tüm halkımızı da kendi illerinde bu eyleme davet ediyorum. Yeter artık halk tepkisini göstersin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı