REKLAMI GEÇ

Evlilik ve doğum günlerini 4 yılda bir kutlayacaklar

Evlilik ve doğum günlerini 4 yılda bir kutlayacaklar

Denizli Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen beş bebek ile İncilipınar Evlendirme Dairesi’nde yaşamlarını birleştiren altı çift, evlenme ve doğum günlerini kutlamak için tam dört yıl bekleyecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 29 Şubat 2016 Pazartesi, 17:09

Bebek bekleyen anne adayları, doğum için hastaneye yattıklarında çocuklarının doğum günü de çok özel bir güne rast gelmiş oldu. Denizli Devlet Hastanesi’nin doğum servisinde beş bebek dünyaya geldi. Bebeklerden üçü kız, ikisi ise erkekti. Kızlar normal doğumla dünyaya gözlerini açarken, erkek bebeklerin anneleri sezaryen ile doğumu tercih etti.

denizli-29-subatta-evlenenler-doganlar-gamze-umutlu

İLK KEZ ANNE OLDU
Sezaryen ile doğum yapan ve erkek çocuk dünyaya getiren 28 yaşındaki Gamze Umutlu, ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Bebeğinin normalde 10 Mart’ta dünyaya gelmesi gerektiğini söyleyen Gamze Umutlu, “Oğlum 29 Şubat’ta dünyaya gelse de ben her yıl 28 Şubat gecesi onun doğum günün kutlayacağım” dedi.

Necati Berk ismi verilen bebek, 3 kilo 880 gram olarak dünyaya geldi. Boyu ise 52 santimetre olarak ölçüldü.

denizli-29-subatta-evlenenler-doganlar-eminekapici

3. BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİRDİ
Denizli Devlet Hastanesi’nde bugün dünyaya gelen bebeklerden Yunus Emre’nin annesi 34 yaşındaki Emine Kapıcı ise annelik duygusunu üçüncü kez tattı. 3 kilo 400 gram olarak dünyaya gelen Yunus Emre’nin annesi Emine Kapıcı, “Oğlumun bugün dünyaya geleceğini biliyorduk” diyerek, “O dört yılda bir yaşlanacak” esprisini yaptı.

denizli-29-subatta-evlenenler-doganlar-alsel-ramazan-yuksel

EVLENMEK İÇİN BUGÜNÜ SEÇENLER
Bu arada, evlenmek için 29 Şubat’ı tercih edenler de vardı. İncilipınar Evlendirme Dairesi’nde altı çiftin nikahı kıyıldı. Bunlardan Aysel Özden (24) ile Ramazan Yüksel (36), duygularını “Aslında pazar gününü düşünüyorduk. Ama ekstra ücret istenince pazartesi gününü istedik. 29 Şubat’ta nikah tamamen tesadüf oldu. Biz, evlilik yıldönümlerini düğünümüzün yapılacağı 16 Nisan’da kutlayacağız” sözleriyle dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı