REKLAMI GEÇ

Fotoğraflar ortaya koydu, Şehit Onbaşı Armağan Akman asker doğmuş

Fotoğraflar ortaya koydu, Şehit Onbaşı Armağan Akman asker doğmuş

İdlib’de sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan ve rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın askerlik aşkının çocukluktan geliyor. Şehit Uzman Onbaşı Akman’ın ortaya çıkan çocukluk fotoğrafı “Şehit, asker doğmuş” sözünün kanıtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2020 Çarşamba, 13:04

Denizli, bir kez daha şehit acısıyla yandı. Uzman Onbaşı Armağan Akman, İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit oldu.

5 yıldır asker olan Şehit Armağan Akman’ın askerlik tutkusu küçük yaşlarda ortaya çıktı. Yakınları, 5 yıllık asker olan Armağan Akman’ın küçük yaşlardan itibaren askerliğe merak sardığını, henüz çok küçükken bile en sevdiği kıyafetlerin asker üniforması olduğunu söyledi.

EVİN BAŞ KÖŞESİNDE
Şehit Armağan Akman’ın fotoğrafları, Pamukkale’nin Aktepe Mahallesi’nde bulunan baba ocağının her yerini süslüyor. Fotoğrafların en dikkat çekeni ise asker üniformalı küçüklük fotoğrafı. Gönderdiği son fotoğraflardan biriyle yan yana duran Şehit Armağan Akman’ın çocukluk fotoğrafı, “Şehit, asker doğmuş” sözünün de kanıtı.

EN SON KASIM’DA GELMİŞTİ
Şehit Armağan Akman’ın baba ocağına son gelişi, 2019’un Kasım ayında. İzne ayrılan ve ailesinin yanında 24 gün geçiren Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman, birliğine yeniden katılmış, Ağustos ayında kullanacağı iznini beklemeye başlamıştı. Ancak, izin zamanını bekleyen Armağan Akman baba ocağına bu kez al bayrağa sarılı tabut içinde gelecek.

EN SON KUZENİYLE YAZIŞTI
Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman, en son kuzeni Ali Toksöz ile yazıştı. Kuzeninin hatırını sorduğu whatsapp konuşmasına “İyiyim abi, şükür” yanıtı veren Şehit Armağan Akman’ın yakınları ile son teması da bu oldu.

SON PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKİYOR
Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın zaman zaman yaptığı paylaşımlar da dikkat çekici. Bunlardan biri de Che Guevara’nın “Ayakta ölmek! Diz üstü yaşamaktan daha onurludur” sözü olmuştu. Şehit Armağan Akman, Che’nin bu sözünü “Ne mutlu vatan uğruna can verenlere” sözünü ekleyerek paylaşmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı