REKLAMI GEÇ

GÜLE GÜLE SADIK BAŞKANIMIZ

GÜLE GÜLE SADIK BAŞKANIMIZ

DEGİAD’ın eski Başkanı Sadık Emre Çaputçu’nun vefatı iş dünyasında şok etkisi yarattı. Denizli Genç İşadamları Derneği’nden (DEGİAD) yapılan açıklamada, Çaputçu’nun kaybından duyulan üzüntü dile getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2015 Pazar, 13:34

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) İşadamı Sadık Emre Çaputçu’nun vefatı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. DEGİAD’ın eski başkanlarından olan çaputçu için “Başkanımız” ifadesine yer verilen açıklamada, “Sadık Başkan’ımızı kaybettik… DEGİAD, geçmiş dönem yönetim kurulu başkanı Sayın Sadık Emre Çaputçu’yu yitirdi… Başkanımız, ömründen uzun idealleri olan bir insandı. Gerçek bir entellektüel, samimi bir vatanseverdi. Denizli, kendisini en çok düşünen hemşehrisini, Türkiye, kendisine en çok kafa yoran vatandaşını kaybetti” denildi.

Çaputçu’nun çağdaş, Atatürk ilkelerine bağlı ve mükemmelliği arayan bir insan olduğuna vurgu yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Hayatı çağdaşlık, Atatürk ilkeleri, özgür düşünce ve uygar yaşam peşinde, ısrarla koşmakla geçti. Mükemmelliği arayan bir genç işadamı idi. Hayat, o’nun hızlı koşusuna ayak uyduramadı. O, derneğimizin, şehrinin ve ülkesinin hayatını dizayn etmeye çabalarken, kendi yaşam süresini dizayn edemedi. Sadece ecele sözü geçmedi. O’nu kaybettik, o’nun enerjisinden ve vizyonundan mahrum kaldık. Ne mutlu bize ki, DEGİAD’a başkanlık yaptı. O’ndan çok şey öğrendik. Daima öğrendiklerimizi uygulayacak ve o’nu; saygıyla, hatırla gönülle, sevgiyle ve dostlukla anacağız. Güle güle Sadık Başkan’ımız, ruhun şad olsun. Seni çok özleyeceğiz.”

sadik-emre-caputcu-icinde-yat

sadik-emre-caputcu-kaybettik

sadik-emre-caputcu-ah-be-sadik

sadik-emre-caputcu-cenaze

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı