REKLAMI GEÇ

Hakem Ümit Öztürk için Fenerbahçeliler suç duyurusunda bulunacak

Hakem Ümit Öztürk için Fenerbahçeliler suç duyurusunda bulunacak

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın yankıları sürüyor. Karşılaşmadaki yönetimi ve özellikle son dakikalarda vermediği penaltı nedeniyle Fenerbahçelilerin hedefi haline gelen Denizli Bölgesi hakemi Ümit Öztürk ile ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı. Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Platformu, Öztürk ve VAR hakemi Serkan Tokat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2020 Pazar, 13:04

Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de oynadığı Alanyaspor karşılaşmasından 1-1 berabere ayrılırken, geceye maçın son dakikalarında yaşanan pozisyon damgasını vurdu.

Fenerbahçe’nin penaltı beklediği pozisyonda hakem Ümit Öztürk’ün devam kararı vermesi bir anda maçın önüne geçti.

Fenerbahçe taraftarları, hem stat içinde hem de sosyal medyadan hakem Ümit Öztürk ve VAR hakemi Serkan Tokat’ı ağır sözlerle eleştirdiler.

Maç sonunda da Ersun Yanal ve Semih Özsoy’un gündeminde hakem Ümit Öztürk vardı…

Son dakikalarda yaşanan penaltı pozisyonu hala tartışılmaya devam ederken ilginç bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Platformu, Ümit Öztürk ve Serkan Tokat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Platformu, sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe-Alanyaspor maçının hakemi Ümit Öztürk ve VAR’da görev yapan Serkan Tokat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını açıklandı.

Yapılan açıklamada, ”Müsabakanın hakemi Ümit Öztürk ve VAR Hakemi Serkan Tokat hakkında; 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 257. Maddesi uyarınca ‘Görevi kötüye Kullanma’ Suçu Kapsamında 10.02.2020 Pazartesi Günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda suç duyurusunda bulunulacaktır” denildi.

Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Platformu’nun yaptığı bu paylaşıma sarı lacivertli taraftarlar da destek oldu.

Yorumlar

abbas kara   -  Bağlantı 9 Şubat 2020, 18:30

allah senin belanıversin denizlinin yğz karası

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı