REKLAMI GEÇ

Haluk Levent yer sofrasında: Kuru fasulye ve soğan

Haluk Levent yer sofrasında: Kuru fasulye ve soğan

Ünlü Rock Müzik Sanatçısı Haluk Levent, dün konser için Denizli’ye geldi. Akşam tamamı dolan salonda hayranlarıyla buluşan Haluk Levent, öncesinde hoş sürprizler yaptı. Honaz’da bir hayranına kahvaltıda, akşam da Merkezefendi’de başka bir hayranına akşam yemeğinde misafir olan Haluk Levent, yer sofrasına oturdu, kuru fasulye kaşıkladı, soğanı da ihmal etmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2018 Cumartesi, 11:47

Türkiye’nin ev sevilen sanatçılarından biri Haluk Levent. Sosyal sorumluluk alanlarında yaptığı çalışmaları, liderliğini yaptığı AHBAP’ın yardımları, her konseri ful çeken organizasyonlarıyla çok konuşulur. O’nu sürekli gündemde tutan belki de en önemli özelliği ise halk adamı ve sürekli halkın yanında olması.

Haluk Levent, bu özelliğini bu kez de konser için geldiği Denizli’de ortaya koydu.

HONAZ’DA HAYRANIYLA KAHVALTI YAPTI
Dün Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser veren Haluk Levent, Denizli’ye sabah erken saatlerde geldi. Ünlü sanatçının ilk durağı ise ne konser alanıydı, ne de ünlü isimlerin yanı. O, Honaz’ın Emirazizli Mahallesi’nden kendisini davet eden Feyzi Ersoy isimli hayranının yanında aldı soluğu. Kendisini köy kahvaltısında ağırlayan hayranı ve ailesiyle güzel vakit geçiren Haluk Levent, akşam saatlerinde ise başka bir hayranını sevindirdi. Kahvaltı sonrası sosyal medyadan paylaşımlar yapan Haluk Levent, mutluluğun ifade etti.

YOĞUNLUĞA RAĞMEN HAYRANINI KIRMADI
Ünlü sanatçı Haluk Levent’in Denizli’deki ikinci durağı ise İsmet Bilgi’nin evi oldu. Hayranıyla kucaklaştı, yer sofrasına oturdu, kuru fasulye, turşu ve soğandan oluşan menüyü afiyetle yedi. Verdiği fotoğraflar, hayranıyla kucaklaşması ünlü sanatçı Haluk Levent’in halk adamı kimliğini bir kez daha ortaya koydu.

“BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Ünlü Sanatçı Haluk Levent ile olan buluşmasını anlatan İsmet Bilgi, “Ben uzun yıllardır sosyal medya kullanıcısıyım. Etkili kullandığımı da düşünüyorum. Sosyal bir yönüm de var. Daha önce 3 kez Yetenek Sizsiniz Yarışması’na katıldım, son olarak Eyvah Düşüyorum’da boy gösterdim. Sosyal medyadaki paylaşımlarım sayesinde ünlü isimlerle de tanışma imkanım oldu, birçoğuyla ilişkilerim hala devam ediyor. Bu ünlülerden biri de Haluk Levent” dedi.

“DAVET ETTİM, GELDİ”
Haluk Levent ile daha önce de bir araya geldiğini belirten İsmet Bilgi, “Denizli konseri nedeniyle kente geleceğini öğrendiğimde, davet ettim. Geleceğini söyledi ama, açıkçası ben yoğun programı nedeniyle buna pek ihtimal vermiyordum. Sabah saatlerinde Haluk Abi aradı, “Geliyorum” dedi. Çok mutlu olduk. Akşam saatlerinde ekibiyle birlikte Lise Caddesi’nden aldık ve eve geçtik. Sohbet ettik, yemek yedik. Bizim için inanılmaz bir gündü. Ziyaret öyle kısa da olmadı. Yaklaşık 1.5 saat evimizde kaldı. Ayrılırken komşularımız duymuş, evin önü ve balkonlar çok kalabalıktı” dedi.

ZİYARETİN ARDINDAN KONSER
Ziyarette Haluk Levent’in kendisini ve ailesini konsere davet ettiğini belirten İsmet Bilgi, “Yine efsane bir konser oldu. Yaklaşık 5 bin kişi Açık Hava Tiyatrosu’nu doldurdu. Haluk Abi mükemmel sesi ve inanılmaz sahne performansıyla Denizli’yi bir kez daha büyüledi” dedi.

KONSER GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE
Bu arada, konserde kısa bir açıklama yapan Haluk Levent, “Batman’daki şehitlerimiz nedeniyle konseri iptal etmeyi düşündüm. Ancak, daha sonra şehitlerimiz için söyleme karar verdim. Konserin tüm geliri de şehit ailelerine verilecek” dedi, ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı