REKLAMI GEÇ

Hamal olmak için kuyruğa girdiler

Hamal olmak için kuyruğa girdiler

Et ve Balık Kurumu Müdürlüğü’nün Denizli Et Kombinası Müdürlüğü’ne daimi işçi statüsünde alacağı 21 kişilik depo hamalı işi için 1471 kişi başvurdu.

/ DENİZLİHABER / 29 Şubat 2012 Çarşamba, 19:44

Denizli Et Kombinası Müdürü Mustafa Kıraç, yeni kurulan Denizli Et Kombinası Müdürlüğü’nün yakın bir süreçte hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Kombinanın, Ege Bölgesi’nin et depolama merkezi haline geleceğini belirten Kıraç, şunları kaydetti: “Denizli’nin hayvancılık ve tarım alanında daha da gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmanın mücadelesini veriyoruz. Kombinamız tamamlandı. Sadece yapılacak bir iki rötuş kaldı. Kombinanın hizmete açılması kapsamında işçilerimizi belirlemeye başladık. Bu kapsamda Denizlili olma şartıyla kasap, şoför ve depo bölümlerine alınacak işçiler için İŞKUR’a başvuruda bulunan 2 bin 68 kişi arasında kura çekimi yaptık. Denizli Ticaret Borsası’nda noter huzurda çekilen kurada asıl ve yedek adayları belirledik.”

Kombinaya toplam 70 işçi alacaklarını ifade eden Kıraç, “Denizli Et Kombinası Müdürlüğü’ne 20 kasap kadrosu için 195, D sınıfı 5 şoför için 61, E sınıfı 5 şoför için 341, 21 depo hamalı için ise 1471 kişi başvuruda bulundu. Kuralardan çıkan kişiler arasında yapılacak mülakatla işçilerimizi belirlemiş olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı