REKLAMI GEÇ

Hayali olmayan insanlar başkalarının yanında çalışır

Hayali olmayan insanlar başkalarının yanında çalışır

Kişisel gelişim uzmanı ve yazar Melih Arat, gelecekle ilgili hayal kurmayan ve bu uğurda çalışmayan insanların, başkaların yanında çalışmak zorunda kalacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2012 Cumartesi, 12:00

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Aksiyon Topluluğu’nun düzenlediği “Melih Arat ile Sıradışı Hayat Becerileri” adlı söyleşi, PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda yapıldı. Söyleşiye Topluluk Danışmanı ve Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör, Topluluk Başkanı Muhammed Fatih Vural, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Güngör, “Gençliğe bir aksiyon lazım.” diyerek, üniversitede öğretim üyeliği yaptığı dönemde öğrenci kulübünün kuruluşunu ve yaptıkları çalışmaları anlattı. Arat ise geçmişte imkansızlıklar içinde yaşayan, hiç eğitim almadığı halde bugün dünya çapında bir mevkiye gelmiş kişilerin hayat hikâyelerini anlattı. Öğrencilere, işlerinde sıradan düşünmeyi bırakıp çalışmalarını, yeni işlere girerken herkesinkinden farklı bir şeyler yapmalarını öğütledi. Melih Arat, “Bir problemi çözmek için sıradışı düşüncelere ve yaklaşımlara ihtiyaç var. Bunun için insanın hayali ve hedefleri olmalıdır. Hayali olmayan insanlar, başkaların yanında çalışmak zorunda kalır.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı