REKLAMI GEÇ

Haytan ve Ersoy son yolculuklarına uğurlanıyor

Haytan ve Ersoy son yolculuklarına uğurlanıyor

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarını takip ederken geçirdikleri kazada yaşamını yitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli İlyas Haytan (36) ve AK Parti İl Gençlik Kolları Üyesi Alperen Ersoy (23) bugün son yolculuklarına uğurlanıyor. Haytan ve Ersoy öğle vakti Ulu Camii’de düzenlenecek törenin ardından son yolculuklarına uğurlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2015 Salı, 09:18

Denizli dün korkunç bir kaza ile sarsıldı. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarını takip eden konvoyda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli İlyas Haytan ile AK Parti İl Gençlik Kolları Üyesi Alperen Ersoy, Sarayköy’deki programın ardından kaza geçirmiş, Haytan ve Ersoy’un içinde bulunduğu araç Adaköy ile Ahmetli Mahalleri arasındaki sulama kanalında bulunmuştu.

Kazada olay yerinde yaşamını yitiren Haytan ve Ersoy önce Sarayköy Devlet Hastanesi’ne, ardından da Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek otopsi yapıldı.

Ailesi, meslektaşları ve sevenlerini yasa boğan iki basın mensubu, bugün son yolculuklarına uğurlanıyor. Haytan ve Ersoy için öğle vakti Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlenecek. Cenaze töreninin ardından İlyas Haytan Servergazi, Alperen Eren ise Gümüşler Mezarlığı’nda son yolculuklarına uğurlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı