REKLAMI GEÇ

Her yerde evden kaçan kızını arıyor

Her yerde evden kaçan kızını arıyor

Annesiyle tartışan Rabia Kalyon (17) çarşamba günü akşam saatlerinde evden çıktı, bir daha da kendisinden haber alınamadı. Anne Neslihan Başaran her yerde kızını arıyor, “Evine dön” çağrısı yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2019 Cuma, 18:22

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Rabia Kalyon, çarşamba günü akşam saatlerinde evde annesi Neslihan Başaran ile tartıştı.

Annesinin evden ayrılmasını fırsat bilen Rabia Kalyon, eşyalarını da toplayarak evden kaçtı.

Eve dönüp kızını bulamayınca polise giderek kayıp başvurusunda bulunan anne Neslihan Başaran, bir yandan da kendi imkanları ile aramalarını sürdürüyor.

Kızının fotoğraflarının ve telefon numarasının bulunduğu el ilanları bastıran anne Neslihan Başaran, duvarlara ve direklere asıyor, işyerlerine bırakıyor.

EVE DÖN ÇAĞRISI
Kızı Rabia’ya evine dön çağrısı yapan Neslihan Başaran, “Evde biraz tartıştık. Ben evden ayrıldıktan sonra eşyalarını da toplayıp kaçmış. Arkadaşlarını aradım, gidebileceği yerleri taradım ama bir sonuç elde edemedim. Son olarak dün sabah okulun bulunduğu yerde görülmüş. Haber verdiler, biz gidinceye kadar oradan da uzaklaşmış” dedi.

Neslihan Başaran, kızını görenleri ya da yerini bilenlerin polise ve 0 532 406 49 57 nolu telefondan kendisine ulaşmasını istedi.

Yorumlar

musa bobur   -  Bağlantı 12 Nisan 2019, 19:05

inşaallah bulunur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı