REKLAMI GEÇ

İki fenomen dizinin iki oyuncusu Acıpayamlı kardeşler

İki fenomen dizinin iki oyuncusu Acıpayamlı kardeşler

Son dönemlerin iki fenomen dizisi Show TV’de yayınlanan ‘İçerde” ile Star TV’de yayınlanan ‘Söz’ dizileri Pazartesi günleri ekranlarda büyük rekabet halinde. Reyting rekorları kıran iki dizinin oyuncularından ikisi Denizlili. ‘İçerde’ dizisinde “Polis Selim” rolündeki Uğur Yıldıran ile ‘Söz’ dizisindeki muhabere komutanı “Hafız” rolündeki Mustafa Yıldıran kardeş. Ailesi Denizli’de oturan iki aktör aslen Acıpayam’ın Çamköy Mahallesinden.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 10:48

Aslen Acıpayam’ın Çamköy mahallesinden olan iki kardeş Uğur Yıldıran ile Mustafa Yıldıran’ın televizyon ekranlarında yıldızları parlıyor. Yıldıran kardeşler, Show TV ile Star TV’de yayınlanan iki dizide oyuncu olarak karşımıza çıkarken, Uğur Yıldıran Ay Yapım’ın aksiyon yönetmenliğini de yürütüyor.

Profesyonel dansçı ve dövüş ustası olan Uğur Yıldıran, Gazi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü mezunu. Bir süredir dizilerde rol almaya başlayan Uğur Yıldıran, son olarak ekranlarda izlenme rekorları kıran ‘İçerde’ dizisinde ‘Polis Selim’ rolünde oynuyor. Uğur Yıldıran, aynı zamanda dizinin yapımcılığını yürüten Ay Yapım’ın da aksiyon yönetmenliğini yürütüyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuğu mezunu olan ve Sivas Devlet Tiyatrosu’nunda da sanatçısı olan Mustafa Yıldıran ise, Star TV’de yayınlanan ‘Söz’ dizisinde muhabere komutanı ‘Hafız’ rolünü oynuyor.

Acıpayamlı kardeşlerin rol aldığı diziler Pazartesi günleri ekrana geliyor. İki fenomen dizinin iki oyuncusunun da kardeş ve Denizlili olması ise, tanıyanlarına gurur yaşatıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı