REKLAMI GEÇ

İş dünyası Aygören Hoca’yı çok sevdi

İş dünyası Aygören Hoca’yı çok sevdi

Denizli Belediyesi eski Başkanlarından Ali Aygören’in Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan oğlu Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aygören, bir süredir Gizem Yılmaz ile birlikte sunduğu Girişimcilik Dünyası programıyla adından bahsettiriyor. Bloomberg TV’de Cuma günleri yayınlanan program iş çevreleri tarafından yakından takip ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2017 Cuma, 15:37

Soy ismini televizyonda gören Denizlililer “Acaba?” diyor. Merak etmekte de haksız sayılmazlar. Keza Aygören soy ismi Denizli’de yakından tanınıyor.

Bu nedenle uzun bir süredir Cuma günleri Bloomberg TV ekranlarından Oğuzhan Aygören’nin ismini görenler de “Bu sunucunun, Ali Aygören’le ve Denizli ile bir ilgisi var mı?” sorusunun yanıtı merak ediyor.

Haber Türk TV’nin ekonomi kanalı olarak yayın yapan Bloomberg TV’de her Cuma saat 11.05’te yayınlanan Girişimcilik Dünyası’nı güzel sunucu Gizem Yılmaz ile birlikte sunan Oğuzhan Aygören, Denizli Belediyesi’nin eski başkanlarından Ali Aygören’in oğlu.

Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aygören, girişimcilik dünyasına akademik yorumlar getirdiği o TV programıyla da yakından takip ediliyor. Başarılı bir akademisyen olduğu kadar TV programcılığı ve sunuculuğunun da üstesinden geldiği görülen oğul Aygören, baba Ali Aygören’in gururu.

Her fırsatta oğlunun sunduğu programla ilgili sosyal medya paylaşımları yapan Aygören, “Türkiye Oğuzhan kardeşinizi konuşuyor. Bu yalnızca benim değil hepimizin gurur duyması gereken bir durum. Başarılarıyla ailesi olarak ne kadar övünsek az” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı