REKLAMI GEÇ

İzmir’de arama kurtarmaya katılan Özkan Özdemir hayatını kaybetti

İzmir’de arama kurtarmaya katılan Özkan Özdemir hayatını kaybetti

Kısa süre önce İzmir’de meydana gelen depremin ardından bölgeye koşan ve can kurtarmak için günlerce mücadele eden kahramanlardan biri hayatını kaybetti. İHH Denizli ekibinde yer alan Özkan Özdemir, İzmir’deki arama kurtarma çalışmalarının ardından kente döndü, mide kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2020 Pazar, 12:39

İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki yıkıcı depremin ardından ülkenin dört bir yanında arama kurtarma ekipleri bölgeye hareket etmiş, enkaz altında kalanları kurtarabilmek için gece gündüz çaba harcamıştı.

Depremden kısa süre sonra İzmir’e giden arama kurtarma gönüllülerinden biri de İHH Denizli ekibinden Özkan Özdemir olmuştu. Burada yoğun bir çalışma içine giren, enkaz altında kalanları kurtarmak için çabalayan kahramanlardan biri olan Özkan Özdemir, çalışmanın tamamlanmasının ardından kente döndü.

MİDE KANAMASI GEÇİRDİ
Denizli’ye ve normal yaşamına geri dönen Özkan Özdemir, mide kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan Özdemir, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

İzmir kahramanlarından olan Özkan Özdemir için bugün cenaze töreni düzenlendi. Hilal Camii’nde cenaze namazı kılınan Özdemir, Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı