REKLAMI GEÇ

Kadir İnanır uyandırıldı, bilinci açık

Kadir İnanır uyandırıldı, bilinci açık

Usta sanatçı Kadir İnanır ile ilgili iyi haber. Dün ameliyat edilen Kadir İnanır uyandırıldı ve bilincinin açık olduğu açıklandı. İnanır’ın solunum cihazının çıkarıldığı ancak bir süre daha yoğun bakımda izleneceği bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2021 Pazartesi, 16:10

Bir süredir Dalaman’da yaşayan sinema sanatçısı Kadir İnanır, Cumartesi günü Ortaca’da yürüyüş sırasında rahatsızlanmış, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beynine pıhtı atan Kadir İnanır acil ameliyata alınmıştı.

Kadir İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi’nden bu sabah yeni bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanırın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

Öğleden sonra Kadir İnanır’dan iyi haber geldi. Ameliyat sonrası bir süre yoğun bakımda tutulan İnanır, daha sonra uyandırıldı. Solunum cihazı da çıkartılan İnanır’ın bilincinin açık olduğu bildirildi. İnanır’ın bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedbir amacıyla tutulacağı belirtildi.

Yorumlar

mehmet çoban   -  Bağlantı 22 Kasım 2021, 20:16

çok geçmiş olsun kadir abimiz allah acil şifalar dilerim selamlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı