REKLAMI GEÇ

Kadir İnanır’dan ilk fotoğraf geldi: durumu iyi

Kadir İnanır’dan ilk fotoğraf geldi: durumu iyi

Muğla’da evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Kadir İnanır’dan ilk fotoğraf geldi. Bir süredir hastanede olan Kadir İnanır’ın zorlu süreci atlattığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2021 Çarşamba, 16:02

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde 20 Kasım’da rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulan İnanır, ameliyata alındı, bir süre yoğun bakımda tutulduktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı.

Arkadaşı tarafından ziyaret edilen İnanır’dan fotoğraf geldi. Paylaşılan fotoğrafta Kadir İnanır’ın keyifli olduğu dikkat çekti.

Arkadaşı ile bir süre sohbet eden Kadir İnanır, sevenlerine “İyiyim” mesajı verdi.

NE OLMUŞTU?
Muğla’nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım’da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulan İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı. İnanır için uzman kişilerin yer aldığı 6 kişilik ekip oluşturuldu. Aralarında kalp damar, nöroloji, genel cerrah ve beyin cerrahlarının da bulunduğu ekip, İnanır’ı takip etti. Sürekli olarak tetkikler yapılıp, filmler çekildi.

Serviste takibi süren İnanır, 21 Kasım pazar günü akşam saatlerinde aniden beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından önce yoğun bakıma, ardından da normal odaya alındı.

Yorumlar

Daron Acemoğlu   -  Bağlantı 2 Aralık 2021, 13:36

Çocukluğumuzun efsane aktörü Kadir İnanır’ın sağlığına kavuşmasına çok sevindim. Yakında Denizli’ye bir seyahatim olacak. PAÜ’de ziyaretine gelmek isterim. Çok geçmiş olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı