REKLAMI GEÇ

Kahraman Şehidin son görüntüleri: Efeler gibi gitti

Kahraman Şehidin son görüntüleri: Efeler gibi gitti

Denizlili Şehit özel harekat polisi Veli Kabalay’ın şehit olmadan günler önce mevzide çekilen zeybek oynadığı görüntüler izleyenlerin yüreğini burktu. Son yolculuğuna efeler gibi giden şehidin son videosu, sosyal medyada binlerce kez beğenilip paylaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2021 Perşembe, 11:20

Ağrı’da görevli Tavaslı özel harekat polisi Veli Kabalay, 13 Mayıs günü teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit polis Kabalay, memleketi Tavas’ın Ulukent Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kahraman şehidin, şehit olmadan günler önce çekilen zeybek oynadığı görüntüleri ortaya çıktı.

Kabalay’ın, büyük bir ustalıkla zeybek oynadığı görüntüler izleyenlerin yüreğini burktu. Görüntüler sosyal medyada ise binlerce kez beğenilip paylaşıldı.

Yağar Yağmur Zeybeği oynayan Şehit Kabalay’ın, oyun hakimiyeti, figürlerdeki ustalığı ise ‘Yiğit, Tavaslı olmanın hakkını vermiş’ yorumu yaptırdı.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 10 Haziran 2021, 12:17

allah rahmet eylesin,bu ülkede ne canlar,ne yiğitler gitti gidiyor…niçin?gidenler niçin gitti?ders alan varmı?hayır.lafa geldimi vatan sana canım feda..elbette ama vatan için sadece cephede savaş vermek değilki?bence her satıhta bilinçli kalmak.

Denizlim   -  Bağlantı 10 Haziran 2021, 11:53

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı