REKLAMI GEÇ

Hastanede okuma bayramı

Hastanede okuma bayramı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde Okuma Bayramı ve Anneler Günü kutlaması yapıldı. İlkokul birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Zeynep Ölmez de kalp romatizması hastalığı nedeniyle okulunda katılamadığı kutlamayı hastanede kurulan çocuk etkinlik odasında yaptı.

/ DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2013 Çarşamba, 15:22

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
PAÜ Hastanesi’nde hasta çocukların hastane ortamından uzaklaşarak moral bulmaları, psikososyal açıdan sağlıklı bir şekilde gelişimleri için geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Sosyal Hizmet Çocuk Etkinlik Odası açıldı. Hastanede Çocuk Kardiyoloji Servisi’nde kalp romatizmasından dolayı tedavi gören ilkokul birinci sınıf öğrencisi Zeynep Ölmez, eğitim gördüğü Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu’ndaki Okuma Bayramı etkinliğine katılamadı.

Hastanede Tıbbi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından Sosyal Hizmet Çocuk Etkinlik Odası’nda küçük Zeynep için Okuma Bayramı yapıldı. Diğer hasta çocukların da biraraya gelerek eğlendikleri etkinlikte, çocuklar oyunlar oynadı. Hastalığı nedeniyle okuldaki törene katılamayan Zeynep de hastalığından uzaklaşarak değişik bir gün geçirdi.

Daha sonra da bütün çocuklar, annelerinin Anneler Günü’nü öğretmenleriyle önceden hazırladıkları, ‘Kalbimde açtığın çiçekler hiç solmayacak canım anneciğim. Anneler günün kutlu olsun’ yazılı kartlarla kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı