REKLAMI GEÇ

Kansere yenik düşen arkadaşı anısına klip çekti

Kansere yenik düşen arkadaşı anısına klip çekti

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Mustafa Karabulut, kansere yenik düşen arkadaşına vefasını, dostluk ve sevgisini yurt dışında çektiği kliple gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2014 Pazartesi, 10:24

Dostluk, arkadaşlık, paydaşlık bir ömür boyu sürüp gitsin isteriz hep. Ama olmaz… Araya bazen ayrılıklar, kırgınlıklar, küskünlükler, hastalıklar, başka illere göçler girer. Belki bu saydıklarımızdan sıyrılıp yeniden “merhaba” diyebiliriz. Ama ya ölüm? Ölüm kapıyı çaldığında, yanı başımızdakileri, dostumuzu, sevdiklerimizi bizden koparıp aldığında öylece kalırız, bakakalırız yitirdiklerimizin ardından.

klip-anons

Ancak, sıkı ve sağlam dostlukları olanlar, yüreklerinin bir yerinde taşır yitirdiklerinden kalan güzellikleri… Unutmaz onları… Tıpkı PAÜİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü son öğrencisi Mustafa Karabulut gibi. İktisat eğitiminin yanı sıra müzikle de ilgilenen Karabulut, henüz 25 yaşındayken çağımızın amansız hastalığı kansere yenik düşen arkadaşı Barış Demir’in anısına Romanya’da klip çekti.

Erasmus kapsamında sekiz ay önce Romanya’ya giden Karabulut, sözleri kendisine, müziği Ceyhun Emre’ye ait “Aman” isimli şarkıya klip çekti. Klibin yönetmenliğini ise Romen AlexCarlan yaptı. 20 günlük çekimlerin ardından tamamlanan klip sosyal medyada yayınlandığında hayli ilgi uyandırdı.

Klip ile ilgili bilgi veren Mustafa Karabulut, “Daha önce Denizli’de bir klip çalışmam oldu. ‘Çok Kindarım’ adlı klipte oynayanların neredeyse tamamı Pamukkale Üniversitesi öğrencisiydi. İkinci klibimi ise yakın zamanda kanser nedeniyle hayatını kaybeden arkadaşım Barış Demir anısına çektim. Yaklaşık 6 yıldır çok sıkı bir dostluğumuz vardı. Bu kanser illeti ona genç yaşta bulaştı. 25 yaşında kaybettim güzel kardeşimi. Asıl amacım ona kemoterapi sırasındayken klibi izletip, klip sonuna yazacağım güzel bir cümleyle onu motive etmekti. Ama geç kaldım ve bir ay önce onu kaybettik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı