REKLAMI GEÇ

Kocasert, 32 metre derinliğe daldı

Kocasert, 32 metre derinliğe daldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Karaburun açıklarında 32 metrelik dalış gerçekleştirdi. Kocasert, bu dalışı Pamukkale Üniversitesi Dalış Kulübü PAÜ Scuba Diving ekibiyle birlikte gerçekleştirdi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2016 Salı, 08:30

Spora ilgisiyle tanınan genç işadamı TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra kayaktan yamaç paraşütüne, binicilikten su altı dalışlarına birçok spor dalına tutkusu, motosiklet turlarına çıkmasıyla da tanınıyor.

denizli-isadami-suleyman-kocasert-dalis-1

DALIŞ YERİ OLARAK KARABURUN SEÇİLDİ
Yoğun iş temposu, TİM ve DENİB’deki faaliyetlerin yanı sıra spora da zaman ayıran Kocasert, geçtiğimiz günlerde İzmir-Karaburun’da PAÜ Dalış Kulübü Scuba Diving ile denizin derinliklerine yolculuk yaptı. Bayram Yalçınkaya gözetiminde gerçekleşen dalışta Kocasert, 32 metre derinliğe indi.

Ahtapot, müren çipura, karagöz, lapin, karabaş, kardinal ve papaz balıklarınnın sokça görüldüğü akvaryum güzelliğindeki bölgedeki dalışlar, ekipte yer alanlar için hayli keyifli geçti.

10 YILDIR DALIYOR
Adrenalin yüklü spor allarına tutkusuyla tanınan Kocaert, 10 yıldır dalış yaptığı, sporla uğraşmanın kendisine ayrı bir keyif verdiğini, sporun iş dışındaki zamanlarını değerlendirmek için güzel bir araç olduğunu söyledi.

Kocasert, aldığı eğitimden sonra dalışlara başladığını, bugüne kadar Kaş, Fethiye, Bodrum, Kuşadası, Ayvalık ve Karaburun ile yurt dışında Kızıldeniz’de dalışlar gerçekleştirdiğini, her dalışla yeni bir deneyim edindiğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı