REKLAMI GEÇ

MEYDANDA DİZ ÇÖKTÜ, AF DİLEDİ

MEYDANDA DİZ ÇÖKTÜ, AF DİLEDİ

Delikliçınar Meydanı yıllarca eylemlere, konserlere ve ilginç evlilik tekliflerine mekan oldu. Bu kez, kendisine küsen kız arkadaşıyla barışmak isteyen bir genç, arkadaşlarının da desteğiyle organizasyon düzenledi, diz çöktü, onlarca kişinin önünde af diledi. Sonunda amacına ulaştı, arkadaşını ikna etti ve barıştı.

Metin Eltaş / DENİZLİHABER / 15 Mart 2016 Salı, 17:46

Delikliçınar Meydanı’nda bu kez farklı bir hareketlilik vardı. Bir süre önce tartıştığı kız arkadaşı Asena Güler’in kendisine küsmesi nedeniyle harekete geçen oyuncu Önder Yalav, arkadaşları ve kardeşinin desteğiyle organizasyon hazırladı.

“Asena beni affet” yazılı pankart hazırlatan Önder Yalav’a arkadaşları da taşıdıkları “Affet”, “Affet onu çok pişman”, yazılarıyla destek verdi.

denizli-kusen-sevgilisine-barisma-teklifi-1

ARKADAŞLARI GETİRDİ
Organizasyondan haberi olmayan ve ikilinin ortak bir arkadaşıyla buluşacağını düşünerek Delikliçınar Meydanı’na gelen Asena Güler, gördüğü manzara karşısında kısa süreli bir şok yaşadı. Elinde çiçeğiyle gelen Önder Yalav, kız arkadaşının önünde diz çöktü, kendisini affetmesi için dakikalarca dil döktü.

denizli-kusen-sevgilisine-barisma-teklifi-h

DAYANAMADI VE AFFETTİ
Arkadaşının diz çökerek uzun süre kendisini affetmesi için sarf ettiği sözlere daha fazla kayıtsız kalamayan Asena Güler, erkek arkadaşını affetti. Çiftin arkadaşları da mutlu anı konfeti patlatarak kutladı.

denizli-kusen-sevgilisine-barisma-teklifi-2

HATA ETTİM PİŞMANIM
Kız arkadaşıyla barışmasının ardından kısa bir açıklama yapan oyuncu Önder Yalav, “Tüm hata bendeydi. Kendisini üzdüm ve bana kırıldı. Ben de böyle bir organizasyon hazırladım. Affettiği için çok mutluyum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı