REKLAMI GEÇ

Müjde Ar, arkadaşı Kazım Arslan’ı böyle uğurladı

Müjde Ar, arkadaşı Kazım Arslan’ı böyle uğurladı

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından biri olan Müjde Ar, Külliye Camisi’ndeki cenaze namazının ardından yakın arkadaşı Kazım Arslan’ı gözyaşları arasında, arkasından el sallayarak uğurladı. Müjde Ar ile birlikte eşi, eski Kültür Bakanı Erkan Karakaş da törenlere katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2019 Cumartesi, 15:04

Türkiye’nin sevilen sinema sanatçılarından Müjde Ar, yakın arkadaşı Kazım Arslan’ın yaşamını yitirmesinin ardından eşi eski Kültür Bakanı Erkan Karakaş ile birlikte Denizli’ye gelmiş, sabah CHP İl Merkezi’nde düzenlenen törene katılmıştı.

Eski dostu Kazım Arslan’a son görevini yerine getirmek için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’ne de giden Müjde Ar ve eşi Erkan Karakaş gözyaşı döktü.

Müjde Ar, cenaze namazının kılınmasının ardından cenaze aracına alınan ve Asri Mezarlık’a götürülen Kazım Arslan’a gözyaşları arasında, el sallayarak veda etti.

“KELİMELERE SIĞMAYACAK BİR DÜNYA”
Değerli bir siyasetçiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Müjde Ar, Kazım Arslan’ın insan ilişkileri, dürüstlüğü, nezaketi ve hayata bakışıyla kelimelere sığmayacak zengin bir dünyaya sahip olduğunu anlattı.

Arslan’ın kızının kurduğu anaokulunun 4 Eylül’de açılışını yapmak üzere sözleştiklerini ancak bunun kısmet olmadığını ifade eden Müjde Ar, “Örnek insan dediğimiz insan bence Kazım Arslan. Gerçekten kimselere benzetemiyorum. Çok siyasetçi tanıdım ama Kazım Bey bambaşka birisidir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı