REKLAMI GEÇ

Nesa Tekstil sahibi Nevzat Özel Kalp krizi geçirdi, hayatını kaybetti

Nesa Tekstil sahibi Nevzat Özel Kalp krizi geçirdi, hayatını kaybetti

Denizli Sanayisinin önemli isimlerinden Nesa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Özel hayatını kaybetti. Nevzat Özel’in evinde kalp krizi geçirdiği ve kurtarılamadığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2020 Cumartesi, 13:49

Denizli sanayisi çok önemli bir ismi daha kaybetti. Nesa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Özel, evinde kalp krizi geçirdi, hayatını kaybetti.

10 GÜN ÖNCE KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI
Denizli Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu üyeliği de yapan Nevzat Özel, 10 gün önce koronavirüse yakalanmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Nevzat Özel, test sonucu negatife dönmesinin ardından taburcu edilmişti.

Evinde dinlenen Nevzat Özel, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

PAZAR GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK
Denizli sanayisinin önemli isimlerinden biri olan Nevzat Özel için 22 Kasım Pazar günü cenaze töreni düzenlenecek. Nevzat Özel için saat 14.00’de Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi’nde cenaze töreni düzenlenecek. Nevzat Özel, burada kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

DENİZLİ İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİMDİ
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, iş adamı Nevzat Özel’in Denizli’nin önemli sanayicilerinden biri olduğunu söyledi.
Kaybı nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Keçeci, “Önder bir isimdi. Toplumsal olayların içinde yaşayan, Denizli’nin hayrına yapılacak her şeyin mutlaka içinde olan, karakterli bir sanayiciydi. Herkesin sevgisini ve sempatisini kazanmıştı. Sanayiciler arasında lider, önder ve abi idi. Denizli sanayisi için büyük bir kayıp” dedi.

Yorumlar

Samim Sivri   -  Bağlantı 22 Kasım 2020, 23:39

70 yollarda babam eşim ve ben Denizli’ye geldiğimizde kale içine gider Nevzat kardeşim bize istediğimiz çarşaf havlu ve ne varsa çıkarır beğendirir öyle gönderirdi. Çok iyi sevecen Güleryüzlü bir arkadaş . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Mustafa Karasu   -  Bağlantı 21 Kasım 2020, 22:47

Hayatımda tanıdığım en dürüst en güzel ve en merhametli insanlardan birisiydi, Rabbim cennet kapılarını açıp mekanını cennet eylesin, nurlar içinde yatsın, güzel ailesine Allah’tan sabır ve başsağlığı diliyorum, hepimizin başı sağ olsun.

soru yorum   -  Bağlantı 21 Kasım 2020, 22:44

Allah rahmet etsin, sağlam ve dürüst çalışan bir insan olarak bilirdik.

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 21 Kasım 2020, 18:23

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlara Allah sabır versin Denizli bir hayırsever iş adamına daha kaybetti

Ali Rıza   -  Bağlantı 21 Kasım 2020, 14:41

Mekânı cennet olsun inşallah rabbim nevzat amcamıza melekleri ile muamele eylesin ailesine sabırlar versin cok beyefendi bir insandı

Ali Rıza   -  Bağlantı 21 Kasım 2020, 14:36

Mekani cennet olsun Nevzat amcamizin cok beyefendi bir insandı Rabbim melekleri ile muamele eylesin inşallah Özel ailesine sabırlar dilerim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı