REKLAMI GEÇ

O Ses Buse bu turu da geçer!

O Ses Buse bu turu da geçer!

Show TV’nin canlı yayınlanan O Ses Türkiye Yarışması’nın en küçük yarışmacısı Denizlili Buse Fulya Yılmaz, bir kez daha canlı performansta tur şansı arayacak. Buse Fulya Yılmaz hem güçlü sesi, hem de Denizlililerin yoğun desteğiyle daha önce başardı, şimdi başarabilir.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2012 Cumartesi, 20:57

Denizlili O Ses Buse Fulya Yılmaz yine tur şansı için canlı yayında.  Şu ana kadar çok sayıda takım arkadaşını geride bırakarak Hadise’nin takımında son üçe kalmayı garantileyen 16 yaşındaki güçlü ses Denizli’nin gururu oldu.

O Ses Türkiye Yarışması’nın Pazar Günü Saat 20.00’de başlayacak canlı yayınında takımından Nurullah ve Bihter ile yarışacak olan Buse Fulya Yılmaz’ın geçen elemelerde Nurullah’ın ardından en çok sms alan ikinci isim olması, bu turu da geçmesi konusunda büyük avantaj olarak gösteriliyor.

Ancak Buse’nin hayallerine emin adımlarla ilerlediği bu yarışmada bir üst tura çıkması için şüphesiz Denizlililerin daha önce gösterdiği desteğe ihtiyacı var. Artık Buse, son düzlükte. Buse bu turu da geçerse, takımından bir arkadaşı ile birlikte Hadise’yi finalde temsil eden yarışmacısı olmak için önümüzdeki hafta bir elemeye daha katılacak. O hafta da birinci olanlar, artık yarışmanın son haftasında O SES TÜRKİYE olmak için son kez izleyici karşısına çıkacak. Yani Buse’nin önünde O SES TÜRKİYE olmak için yalnızca 3 engel kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı