REKLAMI GEÇ

Ölümler birbiri ardına geldi. Denizli’de kara haziran

Ölümler birbiri ardına geldi. Denizli’de kara haziran

Denizli kabus gibi bir haziran ayı yaşadı. Acı haberlerin ardı arkası kesilmedi, kentin önemli isimleri birbiri ardına hayatını kaybetti. Denizli 7 Haziran’da CHP Milletvekili Kazım Arslan’ı kaybetti. Bu acı küllenmeden 26 Haziran’da duayen işadamı Esat Sivri, 2 gün sonra da futbol adamı, sanayici ve siyasetçi Ali İpek aramızdan ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2019 Cumartesi, 17:22

Haziran, Denizli için kayıplarla anılacak, kabus gibi bir ay oldu. Kentin önemli isimleri, üstelik de beklenmedik anlarda bir bir aramızdan ayrıldı.

İLK KAYIP KAZIM ARSLAN
Denizli’nin haziran ayındaki ilk kaybı, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan oldu. Yoğun seçim takviminden bunalan, çalışmalarına bayram molası vermek için ailesiyle birlikte Antalya’daki yazlığında dinlenen Kazım Arslan, 7 Haziran Cuma günü beyin kanaması geçirdi.

Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve 65 yaşında aramızdan ayrıldı.

Kazım Arslan, 8 Haziran Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da katıldığı törenle sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

ESAT SİVRİ’Yİ KAYBETTİK
Kazım Arslan’ın acısı geçmeden Denizli bir ölüm haberi ile daha sarsıldı. 26 Haziran’da Didim’deki yazlığında dinlenen Denizli’nin duayen İşadamı Esat Sivri, mide kanaması geçirdi.

Didim’de hastaneye kaldırılan ve Denizli’ye sevkine karar verilen Esat Sivri’nun kalbi ambulansla kente getirilirken durdu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ölümüyle iş dünyasını yasa boğan Esat Sivri, dün düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.

AYNI GÜN ALİ İPEK’İ DE KAYBETTİK
Esat Sivri’nin son yolculuğuna uğurlandığı anlarda özel bir hastanede tedavi altında tutulan Ali İpek’in durumu da gittikçe ağırlaştı. Uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele eden Ali İpek’in bitkin vücudu daha fazla direnemedi ve gece yarısı yaşama veda etti.

BİR AYDA 3 ÖNEMLİ İSİM ARAMIZDAN AYRILDI
Denizli’de kara haziran olarak anılacak olan bu ay önce Kazım Arslan, ardından Esat Sivri, son olarak da Ali İpek’in acısı yaşandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı