REKLAMI GEÇ

Ömrü yardımlarla geçen Ali Eskicioğlu vefat etti

Ömrü yardımlarla geçen Ali Eskicioğlu vefat etti

Denizli kamuoyunun yardımlarıyla tanıdığı, ömrünün çoğunu ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşarak geçiren tekstilci Ali Eskicioğlu, 79 yaşında vefat etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2020 Perşembe, 16:05

Denizli’de Milli Görüşü temsil eden partilerin kuruluşunda öncülük eden, ancak siyasetçi kimliğinden daha çok, kimseye belli etmeden yaptığı yardımlarla adı bilinen tekstilci iş insanı Ali Eskicioğlu vefat etti.

Her gün binlerce insana sıcak yemek ulaştıran Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın (PASVAK) kuruluşunda da önemli katkıları bulunan Eskicioğlu, kentte ‘kimsesizlerin kimsesi, fakir fukaranın babası’ olarak biliniyor, kendisine gelen talepleri geri çevirmeyen bir isim olarak tanınıyordu.

Eskicioğlu, engelli yakını bulunan ailelerin ilaç, gıda ve eğitim gibi ihtiyaçlarını karşılıyor, geçim zorluğu çeken ve zor durumdaki ailelere hem kendisi yardım ediyor, hem de yardım edilmesi için aracı oluyordu. 3 Çocuk babası 79 yaşındaki Eskicioğlu’nun ölümü kentte üzüntü yarattı. Ali Eskicioğlu, bugün Asri Mezarlık’taki cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 7 Mayıs 2020, 17:53

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hayır ve yardımsever bir abimizdi nur içinde yatsın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı