REKLAMI GEÇ

Bu paylaşım yürekleri dağladı

Bu paylaşım yürekleri dağladı

Korucuklu Uzman Çavuş Özkan Bilgiç, şehit düşmeseydi geçtiğimiz hafta sonunda Ayşe’si ile evlenecekti. Ama PKK’lı teröristlerin saldırısında düğün için verdiği randevuya gelemedi. Düğünden önce nikahlandığı Ayşe Bilgiç de yapılamayan düğün için “Beklediğimiz gün geldi ama bu günümüze ömrün yetmedi sevdiğim” diye yazdı sosyal medyadaki sayfasından.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2016 Pazartesi, 14:42

Bilgiç Ailesi’nin iki oğlundan birisi olan Özkan Bilgiç, askerlik sonrası uzman çavuşluğu seçmişti. Görev yaptığı Diyarbakır bölgesinde bölücü teröristlerle girilen çatışmalarda görev alan Bilgiç, bunlardan birisinde merminin kalkanını parçalamasıyla dizinden yaralandı. Gördüğü tedavinin ardından rapor süresi dolunca Ağustos ayı başlarında yeniden görev yerine döndü. Ancak 24 Ağustos’ta Denizli’ye şehit düştüğü haberi ulaştı.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, teröristlerin Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesine roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit düşen uzman çavuş Özkan Bilgiç, düğünü için dostlarına 1 Ekim’e randevu vermişti. Ama o hain saldırı bu randevunun gerçekleşmesine izin vermedi.

“O GÜN GELDİ AMA… “ PAYLAŞIMI
Özkan Bilgiç, geride gözüyaşlı bir anne baba ve kardeş bıraktı. Tabii bir de canından çok sevdiği Ayşe’sini. Düğünden önce nikahlanmıştı Ayşe-Özkan çifti. Sıra düğündeydi. O gün gelip geçti ama düğün yapılamadı. Tarihi 1 Ekim olarak belirlenen, ancak yapılamayan düğün için Ayşe Bilgiç, yürekleri dağlayan bir paylaşım yaptı sosyal medyadan. İşte o paylaşım:

“Canımın içi, içimde ömrüm boyunca yaşayacağım sevdam, sonsuzum, her şeyim. Beklediğimiz gün geldi. Aylarca gün saydık 36 gün kala bırakıp gittin beni. Bu günümüze ömrün yetmedi sevdiğim… Hayallerimiz tek tek silindi. Yarım kaldı, mahşere kaldı. Ben seni çok bekledim ya sevdam, artık sen beni bekle cennetinde… Beni yakıp yıksan da acı haberinle şehit eşi yazdılar ya yakama o zaman en büyük gururum oldun bitanem.. Ağlamama çok kızardın çaresiz misin diye. Evet belki de çaresiz, sensiz kaldım. Bu yangın benimle ömrüm boyunca yaşasa da asla ağlamayacağım artık. Başımı hep dik tutucam. Ben asker eşi ,şehit eşiyim. Ben vatanı için Ayşe’sinle hayallerini de bırakıp giden Özkan’ımın eşiyim..”

denizli-ınce-yaralandi-sonra-sehit-dustu-ozkan-bilgic-anons

denizli-ozkan-bilgic-esi-ayse-gitme-diye-yalvardi-anons

denizli-sehit-ozkan-bilgic-son-yolculuguna-ugurlandi-anons

denizli-sehit-ozkan-bilgic-1-ekim-dugunu-vardi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı