REKLAMI GEÇ

Perihan Oral toprağa verildi

Perihan Oral toprağa verildi

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hüdai Oral’ın eşi Perihan Oral’ın hayatını kaybetti. 90 yaşında yaşama gözlerini yuman Perihan Oral için Ulu Cami’de tören düzenlendi. Oral’ı son yolculuğunda ailesi, yakınları ve CHP’liler uğurladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 18:18

13 Şubat 2005’te hayatını kaybeden Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hüdai Oral’ın eşi, Hürriyet Gazetesi Başyazarı ve Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Özkök’ün kayınvalidesi Perihan Oral yaşamını yitirdi.

denizli-eski-enerji-bakani-hudai-orali-esi-perihan-oral-topraga-verildi-3

90 yaşında olan Perihan Oral, 25 gün önce düşme nedeniyle yaralanmış, tedavisi sürerken 2 gün önce de yoğun bakıma alınmıştı.
 

ULU CAMİ’DE TÖREN DÜZENLENDİ
90 yaşında hayatını kaybeden Perihan Oral için ikindi vakti Ulu Cami’de tören düzenlendi.

denizli-eski-enerji-bakani-hudai-orali-esi-perihan-oral-topraga-verildi-1

Törene Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Hürriyet Gazetesi Başyazarı ve Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi. damadı Ertuğrul Özkök, Hürriyet Gazetesi’nde üst düzey yönetici olan Fatih Çekirge, CHP’liler, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

denizli-eski-enerji-bakani-hudai-orali-esi-perihan-oral-topraga-verildi-2

ASRİ MEZARLIK’TA TOPRAĞA VERİLDİ
Perihan Oral için ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra omuzlara alınan Perihan Oral, Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı