REKLAMI GEÇ

Şehit annesinden yürek dağlayan sözler: “Ağlamayın! Oğlum ağlayanları sevmez”

Şehit annesinden yürek dağlayan sözler: “Ağlamayın! Oğlum ağlayanları sevmez”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin İdlib’de yürüttüğü operasyonda rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın son kez baba ocağına gelişi yürek dağlayan anlara sahne oldu. Şehit annesi Gülseren Akman, oğlunun tabutuna sarıldı, “Ağlamayın! Oğlum ağlayanları sevmez” sözleri yürek parçaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2020 Perşembe, 12:27

Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehit Armağan Akman’ın resmi tören öncesi son kez baba ocağına getirilmesi yürek dağlayan anlara sahne oldu.

Şehit annesi Gülseren Akman, baba Suat Akman ve kız kardeşinin feryatları yürekleri dağladı, şehit evinde bulunanlar gözyaşlarına boğuldu.

ANNENİN SÖZLERİ YÜREKLERİ PARÇALADI
Evladını genç yaşta vatana kurban veren Şehit Annesi Gülseren Akman, yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durmaya çalıştı. Oğlunun bayrağa sarılı tabutunun getirilmesinin ardından da metanetini korumaya çalışan annenin sözleri ise acıyı ve hüznü daha da artırdı.

Tabutun çevresinde gözyaşı dökenlere seslenen Şehit Annesi Gülseren Akman, “Ağlamayın” Oğlum ağlayanları sevmez” dedi. Bu sözleri, şehit evinde bulunanların yüreklerini dağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı