REKLAMI GEÇ

Selami Aydın’dan sevindiren haber

Selami Aydın’dan sevindiren haber

Dün sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçiren ve Denizli Devlet Hastanesi’nde by-pass olan gazeteci Selami Aydın’dan sevindiren haber. Başarılı bir operasyon geçiren Selami Aydın kritik süreci atlattı, ayağa kalktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2020 Perşembe, 15:25

YENİMEDYADER Yönetim Kurulu Üyesi, TSYD Denizli İl Temsilcisi, Sözcü Gazetesi Denizli Muhabiri Selami Aydın, dün sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydın’ın çekilen anjiyosunda kalp damarlarında tıkanıklık tespit edildi ve Kalp Damar Cerrahı Dr. Seçkin Sarıoğlu öncülüğünde başarılı bir operasyon geçirdi.

Operasyon sonrası yoğun bakıma alınan arkadaşımız, kritik 24 saati de atlattı. Sabah saatlerinde de zorlu operasyon sonrası ilk yürüyüşünü gerçekleştiren Aydın, hızla iyileşme sürecine girdi.

Selami Aydın’ın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bir açıklama yapan YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, “Talihsiz olayın yaşandığı ilk anlardan itibaren tüm imkanlarıyla seferber olan başta Denizli Valimiz Ali Fuat Atik ve İl Sağlık Müdürümüz Berna Öztürk olmak üzere, DDH’nın başhekimi Uzman Dr. Mehmet Erkaleli ve ekibine, arkadaşımızı başarılı bir operasyonla hayata bağlayan Dr. Seçkin Sarıoğlu ve ekibine, bizzat hastaneye koşarak telefonla arayarak mesajları ve sosyal medya paylaşımlarıyla yanımızda olduğunu gösteren yüzlerce basın dostuna, siyasetçiler, STK ve oda başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının değerli temsilcilerine teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı