REKLAMI GEÇ

Serhat’ın karnesi ailesine verildi

Serhat’ın karnesi ailesine verildi

Denizli’nin Buldan ilçesinde sömestr tatiline 3 gün kala geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki çocuğun karnesi ailesine verildi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2012 Cumartesi, 11:41

Buldan Akın Lisesinde eğitim gören ve 18 Ocak Çarşamba günü kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Serhat Başbuğ’un (14) öğretmenleri, Başbuğ’un Çaybaşı Mahallesi’ndeki evlerinde ailesini ziyaret etti. Ziyarette okul müdürü Mevlüt Dinç, Serhat Başbuğ’un karnesi ile not ortalaması ile almaya hak kazandığı teşekkür ve onur belgesini babası Metin Başbuğ’a teslim etti.

Öte yandan, Buldan Akın Lisesinde gerçekleştirilen karne töreninde, okul arkadaşları Serhat’ın sırasını çiçeklerle donatarak, arkadaşlarının erken ölümü üzerine yazdıkları şiirleri okudu. Kalbi olması gereken yerden daha sağda olması dolayısıyla rutin ilaç kullandığı belirtilen Serhat Başbuğ’un, okulundan arta kalan zamanlarında yerel bir haber sitesinde editörlük yaptığı da öğrenildi.

Serhat Başbuğ, 18 Ocak Çarşamba sabahı Çaybaşı Mahallesi’ndeki evlerinde ailesiyle kahvaltı yaptıktan sonra okula gitmek için hazırlanırken aniden fenalaşmış, 112 Acil Servis ambulansı ile Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 14 yaşındaki çocuk, kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı