REKLAMI GEÇ

SMA hastası Yağız Alp bebek, tedavi için Amerika’ya uçtu

SMA hastası Yağız Alp bebek, tedavi için Amerika’ya uçtu

Acıpayamlı 1 yaşındaki SMA TİP-1 hastası Yağız Alp Yılmaz, başlatılan yardım kampanyasıyla gerekli paranın toplanmasının ardından bugün tedavi için Amerika’ya gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2021 Çarşamba, 17:19

Acıpayam’da Tülay-Ramazan Yılmaz çiftinin SMA ile mücadele eden 1 yaşındaki Yağız Alp için Denizli’de uzun süre valilik onaylı yardım kampanyası yürütülmüş, ABD’de uygulanacak tedavi için para toplanmıştı. Tedavi için gerekli olan 2.2 milyon doların toplanmasıyla minik Yağız’ın ailesi tedavi için Amerika’daki hastanenin yetkilileriyle görüştü.

Yapılan görüşmeler sonrasında Yağız Alp’in tedavisine önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi. Yağız alp ve ailesi bugün Çardak Havaalanı’ndan Amerika’ya uçtu. Minik Yağız, ABD7nin Teksas eyaletinde tedavi görecek.

Yağız Alp’in ailesi bugün havaalanından çekilen fotoğraflarını büyük bir mutlulukla paylaştı, tedavi için gerekli olan paranın toplanmasında yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Bebeğini tedavi ettirecek olmanın mutluluğunu yaşayan baba Ramazan Yılmaz, “Hayaldi gerçek oldu. Amerika’ya gidiyoruz. Yağız Alp’im inşallah sağlığına kavuşacak. Biz umutlarımızı yitirmişken Denizli bizim elimizden tuttu bize destek oldu. Bağışlanan her kuruş için teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı