REKLAMI GEÇ

Denizli’de kaybolan 2 Alzheimer hastası aranıyor

Denizli’de kaybolan 2 Alzheimer hastası aranıyor

Denizli’de dün öğle saatlerinde ablasının evinden çıktıktan sonra geri dönmeyen Alzheimer hastası 72 yaşındaki Ali Todyemir ile 5 gündür haber alınamayan Alzheimer hastası 70 yaşındaki Müesser Kancı her yerde aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2021 Salı, 13:02

Merkezefendi’nin Sümer Mahallesi’nde ablasına ziyarete giden evli ve 2 çocuk babası, Alzheimer hastası 72 yaşındaki Ali Todyemir, dün öğle saatlerinde ablasının evinden çıktı. Todyemir’in geri dönmemesi üzerine meraklanan yakınları, gidebileceği yerleri kontrol etti. Kendi imkanlarıyla Todyemir’i bulamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis, kaybolan yaşlı adamı bulmak için çalışma başlattı.

Ali Todyemir’in oğlu Serkan Toydemir, babasını görenlerin kendilerine haber vermesini isteyerek, “Babam, halamın Sümer Mahallesi’ndeki evinden çıktıktan sonra geri dönmedi. Muhtemelen tren garı, otobüs terminali ve Sevindik Mahallesi civarlarında şuan. Kendisi Alzaimer hastası olup, en son yeşil tişort giyiyordu. Görenlerin 0505 5715651 numaraya haber vermelerini rica ediyoruz” dedi.

70 YAŞINDAKİ MÜESSER KANCI 5 GÜNDÜR KAYIP

Merkezefendi’nin İlbadı Mahallesi’nde ikamet eden Alzheimer hastası 70 yaşındaki Müesser Kancı, Cuma gününden buyana haber alınamıyor. Alzheimer hastası kadının sık sık gidip geldiğini söyleyen kızı Serap Uğur, “Daha önce de böyle gitmeleri oldu ama hiç bu zamana kadar haber vermemezlik etmezdi. 5 gündür kendisinden haber alamıyoruz. Bizler gidebileceği her yerleri kontrol ettik. Kendi imkânlarımızla bulamadık polis ekiplerine olayı bildirdik” dedi.

Polis, kaybolan yaşlı kadını bulmak için çalışma başlattı.

Uğur annelerini görenlerin kendilerine haber vermesini isteyerek, “Annem elinde bavul ile İlbadı Mahallesi’ndeki evinden çıktıktan sonra en son otobüse bindiği valilik binasının orda indiği bilgisine ulaştık. Kaç gündür kendisinden haber alamıyoruz. Kendisi Alzaimer hastası olup, en son üstünde beyaz tişort kafasında beyaz bone var. Görenlerin 0552 404 10 87 numaraya haber vermelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı