REKLAMI GEÇ

Tuba Tokbaş’ın annesi DenizliHaber’e konuştu: Aileler tanışacaktı

Tuba Tokbaş’ın annesi DenizliHaber’e konuştu: Aileler tanışacaktı

Tuba Tokbaş cinayetinde yeni gelişme. Tuba’nın annesi Okşan Tokbaş DenizliHaber’e konuştu. Acılı anne sevgili olduklarından 1 hafta önce haberi olduğunu ve kızının aileleri tanıştırmak istediğini söyledi. Anne Tokbaş Tuba’nın öldürüldükten sonra yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2020 Perşembe, 11:41

Dün Denizli’de tüm Türkiye’yi sarsacak bir cinayet işlendi. 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuba Tokbaş kendi evinde erkek arkadaşı Eray Hakver tarafından boğularak öldürüldü.

Cinayet, zanlı Eray Hakveri’in annesinin polisi aramasıyla ortaya çıktı. Hayatının baharında kadın cinayetine kurban giden Tuba’nın acılı annesi Okşan Tokbaş Denizlihaber’de konuştu.

AİLELER TANIŞACAKTI
Anne Tokbaş kızının ilişkisini 1 hafta önce öğrendiğini dile getirdi. Anne Tokbaş, “Yaklaşık 1.5 aydır sevgililermiş. Tuba bizden ayrı yaşıyordu, ilişkilerinden 1 hafta önce haberim oldu. Bana sevgilisinin olduğunu ve ailesiyle beni tanıştırmak istediğini söyledi. Tuba mutsuz gözükmüyordu. Ben de olumlu karşılamıştım, böyle bir şey beklemiyorduk, hepimiz şoktayız” diye konuştu.

BİRLİKTE YAŞAMIYORLARDI
Anne Tokbaş birlikte yaşıyorlardı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve bu tür haberlerin onları çok yıprattığını söyledi. Anne Okşan Tokbaş, “Tuba o eve daha yeni taşındı birlikte yaşıyorlar haberleri yanlış. Cinayet sebebini ben de tam bilmiyorum. Anahtar yüzünden diyen var, Tuba dışarı çıkmak istemiş, Eray izin vermemiş o yüzden olmuş diyen var. Benim kızım gitti gerçeği ancak Eray’dan öğrenebiliriz” dedi.

TUBA KORONAYMIŞ
Acılı anne, Tuba’nın korona testinin pozitif çıktığını hayatını kaybettikten sonra yapılan testle öğrendiklerini belirtti. Acılı anne, “Hepimiz perişanız, 6 yaşındaki erkek kardeşi, babası, ben, arkadaşları hepimiz mahvolduk. Tuba’ya öldükten sonra koronavirüs testi yapıldı, pozitif çıktı. O yüzden otopsisi Antalya’da yapıldı” diye konuştu.

ERAY: “SENSİZ BEN NE YAPARIM” DİYORDU
Öte yandan Denizlihaber’in ulaştığı Tuba’nın yakın arkadaşı. Katil zanlısının Tubayı çok sevdiğini söyleyerek, “Eray Tubayı çok seviyordu. Bir keresinde Tuba gezmek için İstanbul’a gitmek istemişti. Eray’da sen gidince ben iş yerindekilere çatlarım. Gitme sensiz ben ne yaparım demişti” diye konuştu.

Katil zanlısının askerden bir süre önce geldiği ve fabrikada çalışmaya başladığı daha sonra işten çıktığı ve süredir işsiz olduğu öğrenildi.

GERİYE MUTLU AİLE FOTOĞRAFLARI KALDI
Henüz 22 yaşındayken erkek şiddetine kurban olan ve hayattan koparılan Tuba Tokbaş’tan geriye, ailesiyle çektirdiği mutlu aile fotoğrafları kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı