REKLAMI GEÇ

Kansere yenik düştü

Kansere yenik düştü

Denizli’nin işadamlarından mermerci Hasan Çöllü, kansere yenik düştü. Sabaha karşı yaşamını yitiren Çöllü, yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Çöllü, Türkiye’de hazır sıvayı üreten ilk müteşebbisti.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2013 Cumartesi, 11:22

Damlataş Mermercilik ve Kumsan Koll. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı, Denizlili İşadamı Hasan Çöllü, bu sabah yaşamını yitirdi.

PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde uzun süredir akciğer kanseri tedavisi gören Çöllü, bir süre önce tıpben yapılacak bir müdahale kalmadığı için kendisinin de istediğiyle taburcu edilmişti.

Denizli’nin iş dünyasının duayenlerinden merhum Sadık Çaputçu’nun damadı Çöllü, son nefesini bu sabaha karşı Bağbaşı’ndaki konutunda verdi. Çöllü evli ve iki çocuk babasıydı.

Girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Çöllü, Türkiye’De hazır sıvayı üreten ilk müteşebbis olarak tanınıyor.

Hayırsever ve girişimciliği ile tanınan Çöllü’nün Ulu Camida kılanan cenaze namazına, Belediye Başkanı Yardımcısı Mahmut Güngör ile eski belediye başkanlarından Ali Marım ve Ali Aygören ile çok sayıda iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

KADINLAR DA SAF TUTTU
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen 63 yaşındaki işadamı Hasan Çöllü’yü son yolculuğunda da yalnız bırakmayan hayat arkadaşı Saime Çöllü’yü yakınları teselli ederken, cenaze namazına katılan kadınlar da cami avlusu dışında saf tutarak, Çöllü’ye karşı son görevlerini yerine getirdiler.

Girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Çöllü, Türkiye’de hazır sıvayı üreten ilk müteşebbis olarak tanınıyor.Ayrıca hayırsever kişiliği ile Denizli ve Tavaslılar tarafından sevilen bir isimdi.

Yorumlar

İbrahim Çobanoğlu   -  Bağlantı 3 Mart 2013, 22:22

Dusunen, ureten ve memleketine faydali az bulunur bir insani kaybetmenin acisini yasiyoruz. Allah mekanini cennet eylesin. Ailesine sabirlar ihsan etsin.

Adem şen   -  Bağlantı 3 Mart 2013, 20:22

Sektörün başı sağolsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı