REKLAMI GEÇ

Üç kuşak Babadağ’lı buluştu

Üç kuşak Babadağ’lı buluştu

Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği bu yıl ikincisi yapılan “Nesiller buluşuyor” etkinliğini gerçekleştirdi. Denizli ve diğer şehirlerden gelen Babadağlılar üç kuşak etkinliğe katıldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2012 Perşembe, 14:05

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği bu yıl ikincisi yapılan “Nesiller buluşuyor” etkinliğini gerçekleştirdi. Denizli ve diğer şehirlerden gelen Babadağlılar üç kuşak etkinliğe katıldı. Bir araya gelen kuşaklar birbirlerini tanıma, tanışma ve sohbet etme imkanı buldu. Genç kuşaklar merak ettikleri soruların cevaplarını almaya çalışırken tecrübeli kuşaklar hayat ve iş tecrübelerini genç kuşaklara aktarmanın hazzını yaşadı.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı tecrübeli kuşak temsilcileri Zafer Katrancı, Yüksel Arpacı ve İlter Panayır, genç kuşak temsilcileri İrfan Ertuğrul, Nurcan Kütük, BASİAD Yönetim Kurulu temsilcileri Zafer Ersin Topoğlu ve Mehmet Uğur Çoban’ın konuşmaları ile devam etti.

BASİAD’ın yeni üyelerine BASİAD rozeti takılmasının ardından Babadağlı Nesiller Buluşuyor etkinliğine katılan en genç ve en tecrübeli katılımcılar belirlendi. En Genç katılımcı olarak belirlenen Seçil Kundak ile en tecrübeli katılımcı olarak belirlenen Halil Şükrü Demirezen’e katılımcı teşekkür belgesini BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu verdi.

Daha sonra katılımcılara yöresel yemekler ile pekmezli aşure ikram edildi Babadağ Keşkeği diye anılan yöresel yemek çok beğenildi. Katılımcılar bu yemeğin Babadağ Keşkeği adı ile tescil edilmesini önerdi.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu “Bu etkinliğimiz Türkiye de bir ilk olması sebebi ile adını Babadağlı Nesiller Buluşuyor olarak değiştiriyoruz. Çünkü her güzel şeyin taklit edildiği gibi bu etkinliğimiz de taklit edilecektir. Bu yüzden Babadağlının farkını ortaya koyduk” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı