REKLAMI GEÇ

Üçüncü evlilik yıl dönümlerinde üçüz sevinci

Üçüncü evlilik yıl dönümlerinde üçüz sevinci

Ümit-Sultan Kenan çifti, evliliklerinin üçüncü yıl dönümünde aşılama yöntemiyle biri erkek üçüz bebek sahibi oldular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2014 Perşembe, 13:47

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Üç yıl önce 9 Ekim’de evlenen Sultan-Ümit Kenan çift, çocukları olmayınca çareyi tedavide buldu. Özel Sağlık Hastanesi’ne giden çifte, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Nergis Zümrütbaş tarafından aşılama yöntemiyle tedavi uygulandı. Bir süre sonra ev kadını Sultan Kenan’ın üçüz bebeklere hamile kaldığı belirlendi. Hamilelik sürecinin ardından bu sabah sezaryenle doğum yapan Sultan Kenan, 32 haftalık olarak biri erkek üç bebek dünya getirdi. Sağlık durumları iyi olan 1 kilo 650 gram, 1 kilo 500 gram ve 1 kilo 550 gram ağırlığındaki üç bebeğin de yoğun bakımda kuvözde tutulduğu bildirildi.

Sultan-Ümit Kenan çifti, üçüncü evlilik yıl dönümlerini kutlarken dünyaya gelen üçüz bebeklerinin de mutluluğunu yaşadığın söyledi. Bir mukavva fabrikasında işçi olarak çalışan Ümit Kenan, bugünün kendileri için önemli bir gün olduğunu belirtip, “Ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Üçüz bebek sahibi olduk. Allah olmayanlara sahip etsin. İkinci aşılamada eşim hamile kaldı. Olmasaydı tüp bebek yöntemini deneyecektik. Bir daha bebek yapmayı düşünmeyiz artık. Kız bebeklerden birine doktorumuzun ismini verdik. Üçüncü evlilik yıl dönümümüzde üçüz bebeklerimizi kucağımıza almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Geçirdiği doğumun ardından güçlükle konuşan Anne Sultan Kenan ise mutlu olduğunu söyledi. Bebeklere Nergis Yaren, Ecrin Habibe ve Eymen Talha ismi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı