REKLAMI GEÇ

Ukraynalı polis müdürü Denizli’ye gelin geldi

Ukraynalı polis müdürü Denizli’ye gelin geldi

Denizlili tekstilci 35 yaşındaki Ahmet Fahri Sinan Oğuz, Ukrayna’nın Lviv kentinde Emniyet Müdür Yardımcısı olan 23 yaşındaki Maria Senkiv ile evlendi. Müslüman olan Maria Senkiv, Ukrayna’daki görevine devam edeceğini belirterek, “Denizli-Lviv hattında yaşayacağız. Bir Türk’e aşık olup evlendiğim için mutluyum” dedi. Tekstil ihracatçısı Ahmet Fahri Sinan Oğuz ise, “Aşk tesadüfleri sever. Uçağın motoru bozuldu, kalkış yapamadı, karşıma Maria çıktı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2014 Cumartesi, 11:28

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)
Denizli’de RYS Avrupa Tekstil’in sahibi olan Ahmet Fahri Sinan Oğuz, 11 yıldır Rusya ile Ukrayna’ya tekstil ve gıda ihracatı yapıyor. İyi derecede Rusça bilen Oğuz, Ukrayna’nın Lviv kentinin Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Maria Senkiv ile evlendi. Çiftin nikahı Denizli Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Nikah Salonu’nda kıyıldı. Geçtiğimiz 19 Mayıs’ta Uknayna’da tanışan çiftin evliliğe giden aşk hikayesi de filmleri aratmayan türden. İşadamı Oğuz, “15 Mayıs’ta Denizli’den Ukrayna’ya gittim. 22 Mayıs’ta dönecektim. İşlerim erken bitti, 19 Mayıs’ta dönüş için bilet aldım, havaalanına gittim. Uçağın motoru yanmış, kalkış yapamadı.

icPolis ifademizi aldı, bizi bir otele yerleştirdiler. Bu sırada, polis müdürü bayan benden imza istedi. Şaşırdım, ‘Ben ünlü bir sanatçı değilim, neden imza istiyorsun’ diye sordum. Bir kez daha imza ve telefon numaramı istedi. Adının Maria olduğunu söyleyen polis müdürü ile ertesi gün sabah saat 10.00’da yine karşılaştık. Ben de ondan çok hoşlanmıştım. Sonra Türkiye’ye geldim ve bir süre sonra kendisini aradım, buluştuk. Birbirimize aşık olduk. Maria’ya Müslümanlığı anlattım. O da 4 yıl önce Müslüman olan bir Ukraynalı ile tanışmış ve İslam dinini öğrenmeye başlamış. Müslüman olmasının beni mutlu edeceğini söyledim, kabul etti, Müslüman oldu. Kiev’de Cuma namazına götürdüm, çok etkilendi. Şu anda mutluyuz” dedi.

POLİS MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE DEVAM
Denizli’ye Ukrayna’dan gelin gelen Maria Oğuz, Lvkiv Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini sürdüreceğini söyleyerek, “Eşimle birlikte Denizli-Lviv hattında dönüşümlü yaşayacağız. Bir Türk’e aşık olup evlendiğim için mutluyum. Sinan’ı havaalanında görür görmez aşık oldum. Eğer, Türkiye’ye uçacağı uçağın motorunda arıza çıkmasaydı tanışmayacaktık. Denizli’yi ve eşimin yakınlarını da çok sevdim. Türkiye, harika bir ülke. En kısa zamanda çocuk yapacağım. Bizde doğum izni 3 yıl. O süre içinde hep Denizli’de yaşayacağım” diye konuştu.

Yorumlar

Serdar güneş   -  Bağlantı 23 Kasım 2021, 23:32

Demek müslümanlığı anlattin farzı sunnetti ehlibeyt ehli sünneti ve daha önemlisi kul hakkını anlattin mi acaba ahiret gününü bn sabırla beklicem çünkü bnim ozumde mertlik dürüstlük var. Ölümlü dunya ergeç adalet birgün yerini bulur

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 13:47

Allaha mesut etsin.İslam dairesinde bir hayat nasip etsin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı