REKLAMI GEÇ

Üst geçitte pankartlı konfetili evlenme teklifi

Üst geçitte pankartlı konfetili evlenme teklifi

Evlilik teklifleri yapılan mekanlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Kimi meydanları, kimi yüksekleri seçerken, Musa Yıldırım’ın sevdiği kıza evlilik teklifi için tercih ettiği yer ise üst geçit oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2016 Salı, 15:28

Günümüzde birçok şey gibi gençlerin aşkını ilan etmeleri ve evlilik tekliflerindeki tercih yöntemleri de değişti. Kimi aşkını meydanda müzik eşliğinde, kimi reklam panolarına astığı afişlerle ilan ediyor. Evlilikte de farklı mekan ve alanların seçilmesi de yaygınlaştı giderek. Bazıları yüksek yerleri, bazıları teleferik kabini seçiyor. Musa Yıldırım’ın tercih ettiği yer ise üst geçitti.

PANKART ASIP DAVET ETTİ
Gönlünü kaptırdığı kız arkadaşı Sedef Eriş’e evlilik teklifi için planını uygulamaya koyan Yıldırım, bunun için Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki bir üst geçidi seçti. Üst geçide “Seni seviyorum. Benimle evlenir misin?” yazılı pankartı asan Yıldırım, arkadaşlarını buraya yerleştirdikten sonra da Eriş arayıp görüşmek istediğini söyledi.

Hazırlıklardan habersiz “karın yağışını birlikte seyredelim” önerisini de kabul eden Eriş, Yıldırım ile birlikte üst geçide çıktı. İlk şaşkınlığını pankartı görünce yaşadı. Ardından da “benimle evlenir misin?” teklifini aldı. “Evet” yanıtıyla birlikte genç kızın kendisine uzatılan yüzüğü almasıyla da konfetiler uçuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı