REKLAMI GEÇ

Uzun ailesinin yarasını Sevgi Eli sardı

Uzun ailesinin yarasını Sevgi Eli sardı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Cankurtaran Mahallesi’nde meydana gelen yangında evleri kullanılamaz hale gelen Uzun ailesinin yarasını sardı. Yangında evi kullanılamaz hale gelen Uzun ailesinin tüm eşyaları yenilenerek yeni evlerine yerleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2014 Cuma, 10:12

Pamukkale’nin Cankurtaran Mahallesi’nde oturan Uzun ailesinin evi geçtiğimiz gün elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangında kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri Uzun ailesine sahip çıktı. Evleri kullanılamaz hale gelen 2 çocuk babası Cumhur Uzun (40) ile birlikte ailesine sahip çıkan Sevgi Eli ekipleri mağdurların yaralarını sarmaya başladı. Kısa sürede aileye yeni bir ev bulundu. Sevgi Eli melekleri, yeni evi temizledikten sonra tüm eşyalarını büyük bir dikkatle yerleştirdi. Uzun ailesi yangından kısa süre sonra sıcak bir yuvaya kavuşurken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız aileyi ziyaret etti.

“SEVGİ ELİ BİZE SAHİP ÇIKTI”
Cumhur Uzun’un kardeşi Cemile Uzun, Sevgi Eli’nin desteği ile ayağa kalktıklarını ifade ederek, “Yaşadığımız ve her şeyimizi kaybettiğimiz yangın sonrasında ne yapacağımızı şaşırmış durumdaydık. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri gelerek bizlere destek olacaklarını söylediler. Yangın olduğu günden sonra sürekli bizler ile irtibat kurarak ihtiyaçlarımız konusunda bize sahip çıktılar. Yangın nedeniyle ne yapacağımızı bilmez haldeydik. Bize sahip çıkan başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı’ya, Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇIYOR
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Sevgi Eli’nin hayırsever vatandaşların desteği ile büyüme kat ettiğini ifade ederek, “2006 yılında Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci önderliğinde kurulan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın destekleri ile hizmet çıtasını yükselten Sevgi Eli, hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızın destekleri ile büyümesini sürdürüyor. Denizli’de 8 yıldan buyana her ne sebeple olursa olsun mağdur olmuş, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatmak ve onların yaralarını sarmak bizim görevimiz” dedi. Yaşanılan talihsiz olay sonrasında can kaybının yaşanmamasının kendilerini sevindirdiğini kaydeden Otaklı, “Uzun ailesinin evini yeniden kurarak bayram öncesi destek olmak istedik. Denizli Büyükşehir Belediyesi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımıza sahip çıkmaya ve destek vermeye devam edecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı