REKLAMI GEÇ

Yargıtay 3. Ceza Dairesi Onursal Başkanı Denizlili Selim Necip Deda yaşamını yitirdi

Yargıtay 3. Ceza Dairesi Onursal Başkanı Denizlili Selim Necip Deda yaşamını yitirdi

Yargıtay 3. Ceza Dairesi Onursal Başkanı Selim Necip Deda hayatını kaybetti. Denizlili olan Selim Necip Deda’nın cenazesinde tabutu üst düzey devlet memurluğu yaptığı ve Yargıtay Onursal Başkanları’ndan olduğu için devlet töreni düzenlendi, tabutunun üzeri Türk Bayrağı ile örtüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2022 Perşembe, 11:06

Prof. Dr. Haluk Deda, Selçuk Deda ve Özden Deda’nın babası CHP Denizli Eski Milletvekili Adnan Keskin’in eşi Meral Deda Keskin’in abisi olan Selim Necip Deda bir süre önce koronavirüse yakalandı.

Hastanede geçirdiği tedavi sürecini atlatan Deda, iyileşmesinin ardından dün yaşlılığa bağlı nedenlerle Ankara’da hayatını kaybetti.

Hukuk camiası adına acı kayıp olan Selim Necip Deda üst düzey devlet memurluğu yaptığı ve Yargıtay Onursal Başkanları’ndan olduğu için devleti temsilen tabutu Türk Bayrağı ile örtülen nadir insanlardan oldu.

Selim Necip Deda, Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca’nın katılımıyla Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Akarca törende, Deda’nın Türk hukuk sistemine kazandırdığı ve halen Yargıtay tarafından da kullanılan çok sayıda kitabı bulunduğunu belirterek çok önemli bir hukuk insanını kaybettiklerini söyledi.

Törenin ardından Selim Necip Deda Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedildi.

Yorumlar

CEYHAN TÜRKECAN   -  Bağlantı 27 Ocak 2022, 11:49

ALLAH RAHMET EYLESİN TÜM AKRABALARINA AİLE EFRADINA SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. ALLAH SABIR VE METANETLER VERSİN.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı