REKLAMI GEÇ

Zeybekci’nin oğlu mide kanaması geçirdi

Zeybekci’nin oğlu mide kanaması geçirdi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin büyük oğlu Atilla Şükrü Zeybekci, geçirdiği mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde tedaviye alınan Zeybekci’nin yoğun bakımda tutulduğu bildiriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 13:58

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci, dün aniden rahatsızlandı. Hemen PAÜ Hastanesi’ne götürülen Zeybekci’nin mide kanaması geçirdiği belirlendi. Uygulanan endoskopi sonrasında da yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtiliyor.

HASTANE: AÇIKLAMA BAKANLIKTAN OLACAK
Öte yandan PAÜ Hastanesi yönetimi, Atilla Şükrü Zeybekci’nin sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaşımında bulunmuyor. PAÜ Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi yetkilisi Hatice Aykar Yıldırım, Zeybekci’nin durumuyla ilgili bilgi talebimize “Bilgi paylaşımı yapamıyoruz. Açıklama bakanlıktan yapılacak” yanıtını verdi.

BAKANLIK: BİLGİLENDİRMEYİ HASTANE YAPAR
Bunun üzerine bilgi alabilmek için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi cep telefonundan aradık. Ancak telefonu bakanlığa yönlendirildiğinden özel kalemiyle görüştük. Verilen yanıt, “Bu konuda bize herhangi bir talimat verilmedi. Bakan Bey zaten Denizli’de. Bilgiyi de hastaneden almanız gerekir” şeklinde oldu.

BAŞHEKİM BOZKURT’TAN SES ÇIKMADI
Ekonomi Bakanlığı Özel Kalemi’nin bu yanıtı üzerine bu kez PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt’u aradık. Kendisinin makamında olmadığı, döndüğünde aramayla ilgili notumuzun kendisine ulaştırılacağı ifade edildi. Not ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyoruz ama şu ana kadar Başhekim Bozkurt’tan, Atilla Şükrü Zeybekci’nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklama olmadı.

denizli-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-oglu-atilla-zeybekci-tedavi-bilgi-anons

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 21 Kasım 2015, 11:39

Bakanlığın açıklamasından ZEYBEKÇİ’nin artık bakan olmadığı anlaşılıyor. Hayırlı olsun. Yeter di gari. Teleferikle bir aşağı bir yukarı gider gelir. Dolar kuru kurtuldu.

ethem öztürk   -  Bağlantı 20 Kasım 2015, 16:11

Hasta olan bakanın oğlu kendisi değil.Oğluna acil şifa dilemen gerekmez mi. Yoksa yağcılık mı yapıyorsun.

Halil GÖRGÜLÜ   -  Bağlantı 20 Kasım 2015, 14:11

sayın bakanım geçmiş olsun allah tan acil şivalar diliyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı