REKLAMI GEÇ

Denizli Kızılay’dan İzmir’e aşevi

Denizli Kızılay’dan İzmir’e aşevi

Denizli’de bulunan aşevi ve ikram aracı İzmir’e deprem bölgesine gönderilerek gönüllülerle birlikte vatandaşların hizmetine sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2020 Cumartesi, 15:56

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Kızılay Afet Operasyon Merkezi’nde kriz masası kurularak tüm birimlerini harekete geçirdi.

Denizli’de bulunan aşevi ve ikram aracı da İzmir’e gönderilerek gönüllülerle birlikte vatandaşların hizmetine sunuldu.

İzmir’deki ekiplere takviye olarak gönderilen beslenme araçları ile afet uzmanları afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının yanında vatandaşların da yemek ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Denizli’den giden araçlarla birlikte 25.500 kişilik yemek çıkabilecek kapasiteye ulaşılacak.

“DEPREM HEPİMİZİN YÜREĞİNİ DAĞLADI”
Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, hayırseverlerin destekleri ile Denizli’ye kazandırılan ikram aracı ve aşevinin genel merkezin talebi doğrultusunda İzmir’e gönderildiğini söyledi.

Yaşanan acı nedeniyle geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulunan Deniz, “İzmir’de yaşanan deprem hepimizin yüreğini dağladı. İzmir’e ve milletimize geçmiş olsun diliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Kızılay olarak bizler, üzerimize düşen görevi her zaman olduğu gibi bu önemli günde de yerine getiriyoruz. Denizli’ye kazandırılan ikram aracı ve aşevi depremin hemen ardından yola çıkarak İzmir’de hizmet vermeye başladı. Bir an önce acıların sarılmasını temenni ediyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı nerede olursa olsun. Bizler her zaman insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı