REKLAMI GEÇ

Kızılay Denizli Şubesi’nden kortej

Kızılay Denizli Şubesi’nden kortej

Türk Kızılay Denizli Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında iyiliği caddelere taşıdı, kortej yürüyüşü düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2021 Pazartesi, 13:23

Kızılay Denizli Şubesi, 29 Ekim-4 Kasım arasındaki Kızılay Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Türk Kızılay Denizli Şubesi gönüllüleri, şube önünden Çınar Kan Alma Birimi önüne kadar kortej yürüyerek iyiliği caddeye taşıdı.

Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Kızılay Şubemizin önünden, Kızılay Çınar Kan Alma Birimi önüne kadar kortejimizi tamamladık. Hafta boyunca hem okul ziyaretlerimiz hem de şubemize gelen misafirlerimizin etkinlikleri de devam edecek. Ayrıca kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanımızın da etkinlikler düzenleyecek. Onlar da programlarına devam edecekler” dedi.

Türk Kızılay Denizli  Kadın Kolları Başkanı Ferah Önel ise, “Bu hafta boyunca etkinliklerimize biz de devam edeceğiz. Okuldaki çocuklarımıza ayakkabı, mont dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Üniversitede bir sergi etkinliğimiz olacak. Başka bir okulda da çocuklarımıza bilgilendirme toplantısı düzenledik. Onlara da hijyen paketleri dağıttık” dedi.

Denizli Genç Kızılay Başkanı Canan Aslanboğa da, “Pandeminin girmesiyle 2 yıldır etkinlik düzenlememiştik. Bizler de üniversitedeki ve lisedeki sınıflara girerek Kızılay’ımızın eğitimlerini veriyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte Kızılay’ı anlatarak, bizlere katılmalarını sağlıyoruz. Kızılay gençleri olarak, yararlı işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bizler “İyilik bulaşıcıdır” diyoruz. Gençlerimize iyiliği aşılıyoruz. Samimi bir şekilde insanlara dokundukça, onlara yararlı oldukça gençler hem bilinçleniyor hem de vicdanen iyi bir nesil yetişiyor. Bu nedenle herkesin Kızılay’ katılması gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı