REKLAMI GEÇ

Kızılay ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

Kızılay ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

Türk Kızılay’ı Denizli Şubesi, pandemi sürecinde de yardımlarını sürdürüyor. Ekipler, ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen malzemesi sağlamanın yanı sıra engelli bir vatandaşın da tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2020 Pazartesi, 13:42

Türk Kızılay’ı Denizli Şubesi vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde evden çıkamayan bir ailenin talebini dikkate alan şube yönetimi, gıda kolisi göndererek vatandaşı sevindirdi.

Öte yandan tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan bir engelli vatandaşın da kendilerine ulaşması ve isteklerini dile getirmesi üzerine harekete geçen şube yönetimi, engelli vatandaşın da istediği yerine getirerek kendisine tekerlekli sandalye hediye etti.

Türk Kızılay’ı olarak sadece afet ve özel günlerde değil her zaman vatandaşın yanında olduklarını anlatan Türk Kızılay’ı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Kan bağışı dahil afet zamanlarında yaptığımız hizmetlerin yanında her zaman vatandaşlarımızın yardımına koşan onları mutlu etmeyi ilke edinen bir kurumuz” dedi.

YARDIM TALEPLERİ GERİ ÇEVRİLMEDİ
Vatandaşların çeşitli taleplerini de yerine getirmeye devam ettiklerini anlatan Deniz, “Bir vatandaşımız bizlere ulaşarak tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu iletti. Bizler de ihtiyacı giderme adına harekete geçtik ve bağışlarla aldığımız tekerlekli sandalyeyi kendisine hediye ettik. Bunun yanında pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan vatandaşımızın da çağrısına kulak vererek onlara gıda kolisi ve hijyen malzemesi dağıtımı yaptık. Bunları yaparken duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımız destekleri ve bağışları ile gerçekleştirdik. Allah, yardımlara vesile olanlardan razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı