REKLAMI GEÇ

Kızılay, kurban etlerinin dağıtımına başladı

Kızılay, kurban etlerinin dağıtımına başladı

Kızılay Denizli Şubesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban vekaletini kuruma veren vatandaşlar adına İslami kurallar çerçevesinde kestirdiği kurbanlıkların etlerini ailelere dağıtmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2021 Cuma, 15:54

Kurban Bayramı’nın ilk günlerinde Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı’nın da katıldığı program ile kurbanlık kesimleri Denizli et süt kurumu tesislerinde gerçekleştirildi.

Kurban kesimlerinin ardından kurban etleri vakit kaybetmeden paketler halinde belirlenen ailelere dağıtımları yapıldı.

Denizli’deki programın ardından Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan’ın katılımı ile de Buharkent Boran Mezabahası’nda gerçekleşen kurban kesimlerine katıldı.

Yine aynı şekilde Başkan Deniz ve beraberindekiler Nazilli ilçesindeki dağıtıma katılarak destek verdi. Bu iki organizasyonda Denizli’de 1.300 adet, Buharkent’te 1.700 adak büyükbaş kurbanlık kesimi gerçekleştirilmiş oldu.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Kurban vekaletlerini bizlere güvenerek veren vatandaşlarımız adına yurt içinde ve yurt dışında kestiğinizi kurban etlerinin dağıtımına başladık. Hilal olsun sloganı ile yıl boyu dağıtımlarımız devam edecek. Allah kesilen kurbanlarımızı kabul eylesin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı