REKLAMI GEÇ

Kızılay’dan Elazığ’a 5. yardım TIR’ı

Kızılay’dan Elazığ’a 5. yardım TIR’ı

Elazığ’da meydana gelen ve yıkım yaratan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye yardımlar sürüyor. Kızılay’ın yardımseverler ile depremzedeler arasında kurduğu yardımlaşma köprüsüne bir yenisini daha ekledi. Kızılay’ın Elazığ’a gönderdiği 5. yardım TIR’ı yola çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2020 Cuma, 16:15

24 Ocak Cuma günü Elazığ merkezli yıkıcı deprem sonrası, Türkiye’nin dört bir yanından depremzedelere yardım ulaştırıldı. Kızılay Denizli Şubesi de bugün 5. TIR’ını deprem bölgesine uğurladı. Kişisel bakım, temizlik ve yiyecek malzemelerinin yer aldığı yardım paketlerini taşıyan TIR, Kızılay binası önünde gerçekleştirilen törenle uğurlandı. Törene, AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Milletvekili Nilgün Ök, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz katıldı.

ÖZKAN: “ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR”

AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, yardımseverliğin en güzel örneklerinden birini yaşadıklarını belirterek, ”Kızılay her zaman nerede bir acı varsa Denizli’nin yardımlarını oraya götürmektedir. Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler mutluluklar da paylaşıldıkça artar. Yardımda emeği geçen tüm ekibe çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise Denizli halkının duyarlılığından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Ök, “Yardıma katkıda bulunan bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz devlet olarak deprem olduğu andan itibaren bölgedeydik. Bugün de Denizlili vatandaşlarımızın destekleri gidiyor” dedi.

DENİZ: “İDLİB’E 100 BİN TL GÖNDERDİK”

Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz de gelen yardım yoğunluğundan dolayı çok mutlu olduklarını anlattı.

Deniz, “Kızılay olarak halktan aldığımızı halka dağıtan bir kuruluşuz. Katkılarından dolayı halkımıza teşekkür ediyorum. İdlip’e de maddi desteğimiz oldu. Denizli’den 2 TIR malzeme ve 100 bin TL nakit para toplayıp gönderdik. Her malzemeyi yerine ulaştırmakta elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de Denizli halkının hassasiyetinden dolayı bütün vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yardım TIR’ı deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı